Başka şehre taşınmada evde bakım maaşı maaşı?

Diyarbakır dan tekirdağa taşınacaz çocuğumun maaşı ve bakım aylığı nı aldığımızdan bildirim için kuruma gittim iki yerde il dışı olduğu için taşınacağınız yerde nüfusa kayıt yaptırıp bizi arayın dosyalarınızı göndeririz diyorlar muallak ta kaldım bu şekilmi işliyor süreç daha sonra başımız derde girmezmi

Diyarbakır dan tekirdağa taşınacaz çocuğumun maaşı ve bakım aylığı nı aldığımızdan bildirim için kuruma gittim iki yerde il dışı olduğu için taşınacağınız yerde nüfusa kayıt yaptırıp bizi arayın dosyalarınızı göndeririz diyorlar muallak ta kaldım bu şekilmi işliyor süreç daha sonra başımız derde girmezmi

Kardeşim taşındıktan sonra bulunduğun şehirde ki shç gidip rapor ve ikametgah la birlikte başvurunu yap Diyarbakır shç faks çekiyorsun Diyarbakır evraklarını yeni taşındığın ildeki kuruma gönderiyor sonra eve gelip adres tespitinde sonra maaşın devam eder.

Ben de şehir değiştirdim benim evraklarım böyle ilerledi 3 ayda ayda ancak bağlandı ama başvuru tarihinden itibaren biriken ayları toplu verdiler.

Geri