Evde bakım maaşı ve 2022 aylığı alıyorum evde bir ssk emeklisi var sıkıntı olur mu hesaplaması nasıl oluyo son aldığım tam bağımlı raporundan iki hizmet başladı görünüyor e devlete ancak muhtaçlık sınırı az miktarlarda geçtiği halde neden aktif oldu önceki raporum kısmı bağımlıdı süresiz şimdiki tam bağımlı 5 yıllık kafamı kurcalayan vakıf raporu gördü sistemi açtı gördü herşeyi buna rağmen 2022 aktif gözüküyor Ağustos ayından beri 2 maaşı alıyorum evde üç kişiyiz sadeceDemekki değiliz
Bu maaşı nasıl alabiliryorsunuz bizde üç kişiyiz senelerdir maaşım kesik alabilmeniz imkansız yani bu hükümetin gitmesi için daha ne yapmamız lazım sosyal hakkı neye göre belirliyorlar yani çıldırmamak elde değil bu maaşı aldığınız için gözüm yok hatta sevindim benim sorunum başımızdakilerin beceriksizliği ben niye alamıyorum benimde babam ssk emeklisi ve sadece evde bakım maaşı alıyoruz engelli aylığı vermiyorlar yani şimdi ne yapmam lazım alana 5 bin lira az gözükür evet ama ben onu da alamıyorumEvde bakım maaşı ve 2022 aylığı alıyorum evde bir ssk emeklisi var sıkıntı olur mu hesaplaması nasıl oluyo son aldığım tam bağımlı raporundan iki hizmet başladı görünüyor e devlete ancak muhtaçlık sınırı az miktarlarda geçtiği halde neden aktif oldu önceki raporum kısmı bağımlıdı süresiz şimdiki tam bağımlı 5 yıllık kafamı kurcalayan vakıf raporu gördü sistemi açtı gördü herşeyi buna rağmen 2022 aktif gözüküyor Ağustos ayından beri 2 maaşı alıyorum evde üç kişiyiz sadece
Bir kişi daha adresinde olsa alırsın 4 de böl emekli ile evde bakımı geçmez 7368 TL yi o zaman alırsınBu maaşı nasıl alabiliryorsunuz bizde üç kişiyiz senelerdir maaşım kesik alabilmeniz imkansız yani bu hükümetin gitmesi için daha ne yapmamız lazım sosyal hakkı neye göre belirliyorlar yani çıldırmamak elde değil bu maaşı aldığınız için gözüm yok hatta sevindim benim sorunum başımızdakilerin beceriksizliği ben niye alamıyorum benimde babam ssk emeklisi ve sadece evde bakım maaşı alıyoruz engelli aylığı vermiyorlar yani şimdi ne yapmam lazım alana 5 bin lira az gözükür evet ama ben onu da alamıyorum
aynen işte sıkıntı bu, hükümet iyice engellilere engel olmaya başladı üstüne ekranlarda sosyal devlet imajı çiziyorlar ama engellilerin teker teker maaşlarını kesiyorlar en son ötvli araba hakkımızı da yediler sıradaki ney acaba ben o bir kişiyi nasıl bulayım öyle kolay olsa garanti olsun diye 2, 3 kişi bulayım insandan bahsediyoruz evcil hayvanlar sayılsa tamam işimiz çok zor gerçekten.Bir kişi daha adresinde olsa alırsın 4 de böl emekli ile evde bakımı geçmez 7368 TL yi o zaman alırsın