G gezegen Kıdemli Üye Kıdemli Üye 11 Şub 2016 #1 Ben Ordu'da yaşıyorum maaşı teb bankasından alıyorum maaşın yatıp yatmadığına sürekli bankadan bakmak yerine teb bankasının cepteteb uygulamasıyla maaşın yattığını görebilir miyim?
Ben Ordu'da yaşıyorum maaşı teb bankasından alıyorum maaşın yatıp yatmadığına sürekli bankadan bakmak yerine teb bankasının cepteteb uygulamasıyla maaşın yattığını görebilir miyim?
Halil Yılmaz Yönetici Yönetici 12 Şub 2016 #2 Tabiki kontrol edebilirsin. İster bankanın mobil uygulaması isterse internet bankacılığı aracılığıyla rahatlıkla görebilirsin.
Tabiki kontrol edebilirsin. İster bankanın mobil uygulaması isterse internet bankacılığı aracılığıyla rahatlıkla görebilirsin.
G gezegen Kıdemli Üye Kıdemli Üye 12 Şub 2016 #3 Halil Yılmaz' Alıntı: Tabiki kontrol edebilirsin. İster bankanın mobil uygulaması isterse internet bankacılığı aracılığıyla rahatlıkla görebilirsin. Genişletmek için tıkla ... İlgilendiğin için teşekkür ederim peki hangi kısımda görünür ilk kez kullanacağım için bilmiyorum?
Halil Yılmaz' Alıntı: Tabiki kontrol edebilirsin. İster bankanın mobil uygulaması isterse internet bankacılığı aracılığıyla rahatlıkla görebilirsin. Genişletmek için tıkla ... İlgilendiğin için teşekkür ederim peki hangi kısımda görünür ilk kez kullanacağım için bilmiyorum?
Halil Yılmaz Yönetici Yönetici 12 Şub 2016 #4 Hesabınıza girdiğinizde direk karşınıza çıkar zaten. Çok karmaşık bir uygulama değil. Ekli dosyalar teb.jpg 53 KB · Görüntüleme: 160