''Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır.''
''Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.''
Freud
Selam Arkadaşlar,
Benim gibi eminim bir çok üye bu sayfayı görür, tıpkı diğer sayfaları görüpde okuduğu gibi ama yorum yapar yada yapmaz bu ona kalmış...
Cengelx emeğine sağlık ve bil ki emeklerin boşa gitmiyor aslında sadece herkes aynı düşünmüyor ve zaten çoğunluk gidişattan son derece memnun olduğu için kimsenin sesi çıkmıyor.
Videolarını izlemedim çünkü malum şahısları izlemeyi bırak seslerini duymaya bile tahammülüm kalmamış

sanırım bu herşeyi yeterince açıklamıştır.
Sorgulamaya gelince sorgulamadan önce sorgulanacak bir tarafı olup olmadığına bakmam lazım ve bana göre hiç bir sorguya değer tarafları yok hiçbirinin
Hayat toz pembe değil bu ülkede yaşayan çoğunluk için ama öyle bir azınlık grubu var ki yine bu ülkede onlar hala pembe bulutlar üstünde yaşamaya devam ediyorlar. Mevcut şartlarda herşey onlar için...hayat en çok onlara güzel ve elbette bir gün umudun yolu bir olacak yani sıra azınlığa da gelecek.
Tarihte hiçbir iktidar sonsuza kadar mutlu yaşamamıştır, gün olur devran döner, sıra diğerlerine de gelir dileklerimle...