Hayallerim, hayatım ve ben
Hayal kurmak ve o hayalin peşinden koşmak.. ne koşması resmen uçmak tam benlik

Bugüne kadar tüm hayallerimi birer birer gerçekleştirmiş biri olarak yine hayal kurmaktan vazgeçemiyorum. En büyük hayalim uçağa binmekti, ata binmekti, teleferiğe binmekti tabii bunlar fiziksel koşullara bağlı olanlardı ve çok şükür hepsini gerçekleştirdim. Özel hayallerime gelince emeklilik hayalimi bu siteye üye olduktan sonra yine siteden edindiğim bilgilerle gerçekleştirdim

hala çok mutluyum..
Sırada gerçekleşmeyi bekleyen hayallerimi düşünüyorum da buraya yazmakla bitecek gibi değil ama ben yine de ilk aklıma gelenleri sıralamak istiyorum;
- Mutlaka bir fırsatını bulup Nevşehir/ Ürgüp peri bacalarını görmek, Balona binmek

yazarken bile heyecanlandım
- İngilizceyi bülbül gibi şakımak
- Yurtdışına çıkmak (Yabancı dili hallettiğim an yurtdışı seyahatı kaçınılmaz)
- Evime duvardan duvara, tabandan tavana kocaman bir kitaplık yaptırmak
- Bayburt'un bugüne kadar yetiştirdiği en sevimli, en şirin ve en akıllı cesur yüreğini görmek
En en ama en büyük hayalim ise yaşama sebebimin yavrusunu görmek

aslında daha öncesinde oğlumu damatlık takım elbisesinde görmek yani bilmiyorum ama hayatta hayallerimin hiç sonu gelmesin istiyorum sanki hayal etmekten vazgeçtiğim zaman yaşamaktanda vazgeçmiş olmak gibi..
Hayaller beni ayakta tutuyor, hayatıma heyecan katıyor ve ben onları gerçekleştirmek için elimden geleni yapıyorum.
Yukarıdaki şıkların hiç biri tek başına mutlu olmak için yeterli değil ama kendime uygun şıkkı bulamadığım için işaretlemedim. Herkesin hayal dünyası farklı ve gerçekleri de.. bu yüzden anketi düzenleyen ve ankete katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Hayallerinizin gerçekleşmesi dileğimle...