G gazimami Pazar saat 16:49'de #1 Engelli bireyin kendisi SGK emeklisi babası bakur emeklisidir. Babanın vefat durumunda engelli birey babasının maaşını alabilir mi ?
Engelli bireyin kendisi SGK emeklisi babası bakur emeklisidir. Babanın vefat durumunda engelli birey babasının maaşını alabilir mi ?
septik Editör Editör Pazar saat 17:50'de #2 Alabilir. Bekar bayanlar hemen, engelli erkekler ise malül seviyesinde engelli olması halinde alabilir. Sgk na müracaatınızı yapın, sizi hastahaneye sevk edeceklerdir, Eğer tek bir hastalıktan % 60 ve üzeri oran alabilirseniz yetim maaşı bağlanır.
Alabilir. Bekar bayanlar hemen, engelli erkekler ise malül seviyesinde engelli olması halinde alabilir. Sgk na müracaatınızı yapın, sizi hastahaneye sevk edeceklerdir, Eğer tek bir hastalıktan % 60 ve üzeri oran alabilirseniz yetim maaşı bağlanır.
G gazimami Pazar saat 18:07'de #3 septik' Alıntı: Alabilir. Bekar bayanlar hemen, engelli erkekler ise malül seviyesinde engelli olması halinde alabilir. Sgk na müracaatınızı yapın, sizi hastahaneye sevk edeceklerdir, Eğer tek bir hastalıktan % 60 ve üzeri oran alabilirseniz yetim maaşı Genişletmek için tıkla ...
septik' Alıntı: Alabilir. Bekar bayanlar hemen, engelli erkekler ise malül seviyesinde engelli olması halinde alabilir. Sgk na müracaatınızı yapın, sizi hastahaneye sevk edeceklerdir, Eğer tek bir hastalıktan % 60 ve üzeri oran alabilirseniz yetim maaşı Genişletmek için tıkla ...
G gazimami Pazar saat 18:08'de #4 Engelli olarak SGK‘dan malûlen emekli oldum raporum %90 ayrıca bakım maaşı da var