Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar doktorlara muayene oldum. Hemotoloji den sonucum çıkmamıştı onu beklerken urolojiden testis kanseri teşhisi kondu ve ameliyat oldum. Evragi nezaman kadar vermem gerekiyor. Hastane raporum da var. Şuan Ameliyatliyim gidemiyorum.
Selamlar doktorlara muayene oldum. Hemotoloji den sonucum çıkmamıştı onu beklerken urolojiden testis kanseri teşhisi kondu ve ameliyat oldum. Evragi nezaman kadar vermem gerekiyor. Hastane raporum da var. Şuan Ameliyatliyim gidemiyorum.
Telefon ile durumumuzu Amir arkadaşınıza bildirmelisiniz. Arkadaşlarınızdan birini o iş için rica edebilirsiniz işlemleri yapsın. Olmadı ise personel şubeye cep ile belgelerin foto atabilirsiniz. Dönüşte işe gittiğinizde aslını verirsiniz.
Yanlış anlamissiniz hocam sağlık kurulu muayene formunu doktorlar doldurdu bitek kan sonucum kalmıştı ameliyat olduğum içinde gidemiyorum nezaman kadar süresi var.
Yanlış anlamissiniz hocam sağlık kurulu muayene formunu doktorlar doldurdu bitek kan sonucum kalmıştı ameliyat olduğum içinde gidemiyorum nezaman kadar süresi var.