Engelli maaş zamı ile ilgili

septik

Editör
Editör
Arkadaşlar, asgari ücrete gelecek olan zam engelli ve evde bakım maaşı ile ilgili değildir.

Sadece engelli ve ve evde bakım maaşı gelir krıteri ile aynı oranda artar.

Ssk ve bağkurdan emekli kişilerin maaşlarınada etken değildir bu maaşlara ayrı bir zam oranı uygulanır.

Devlet memuru ve emeklisine gelecek olan zam oranı ise memur emekllisinden dolayı eş, yetim maaşı alanları ve engelli ve bakım maaşı alanların oranıdır.

03. 01. 2025 Deki zam memur sendikasının yapmış olduğu toplu sözleşme oranı ve TÜİK'in enflasyon oranlarına bağlı olarak belirlenecektir.

Asgari ücrete yapılacak zam oranı gss ve bağkur ödemeleri ile sgk isteğe bağlı ödemeleri aynı oranda artacak.

3 Ocaktan önce yapılmış olan tüm verilen oranlar tahmınden ibaret ve yanlıştır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, asgari ücrete gelecek olan zam engelli ve evde bakım maaşı ile ilgili değildir.

Sadece engelli ve ve evde bakım maaşı gelir krıteri ile aynı oranda artar.

Ssk ve bağkurdan emekli kişilerin maaşlarınada etken değildir bu maaşlara ayrı bir zam oranı uygulanır.

Devlet memuru ve emeklisine gelecek olan zam oranı ise memur emekllisinden dolayı eş, yetim maaşı alanları ve engelli ve bakım maaşı alanların oranıdır.

03. 01. 2025 Deki zam memur sendikasının yapmış olduğu toplu sözleşme oranı ve TÜİK'in enflasyon oranlarına bağlı olarak belirlenecektir.

Asgari ücrete yapılacak zam oranı gss ve bağkur ödemeleri ile sgk isteğe bağlı ödemeleri aynı oranda artacak.

3 Ocaktan önce yapılmış olan tüm verilen oranlar tahmınden ibaret ve yanlıştır.
Engelliler ve engelli dernekleri Türkiye engelli federasyonun dan ses çıkmadığı sürece halimiz dahada vahim olacak 5000tl geçim artık mümkün değil ekmek parasına yetmiyor evde bakım maaşı da aynı şekilde çağımız zamda az çok belli en fazla %20 25dir halimiz perişan buna bir çare bulunmalı sesimizi duyurmaliyiz ben cimere yazıyorum hepimiz cimere yazalım ben yazsam ne olacak deyin herke yazsın lütfen bir,elin nesi iki elin sesi var derler herkes yazsin

Engelliler ve engelli dernekleri Türkiye engelli federasyonun dan ses çıkmadığı sürece halimiz dahada vahim olacak 5000tl geçim artık mümkün değil ekmek parasına yetmiyor evde bakım maaşı da aynı şekilde alacağımız zamda az çok belli en fazla %20 25dir halimiz perişan buna bir çare bulunmalı sesimizi duyurmaliyiz ben cimere yazıyorum hepimiz cimere yazalım ben yazsam ne olacak demeyin herke yazsın lütfen bir,elin nesi var iki elin sesi var derler herkes yazsin herkes cimere yazsın

Geri