Engelli maaşı kesilmiş olabilir mi?

radman206

SMS Activated
Annemin üzerine 1 ev 1 araba var
Anemin üzerine babamdan kalma emekli maaşı var. 1170 lira
Ablam üzerinden evde bakım aylığı ödeniyor anneme.
Ben hastayım çalışmıyorum. maaşım yok.

Ablamın 3 aylığı yatmamış ve gss eczanede görülmemiş. acaba kesmişler midir? Ne yapmam lazım, nasıl kontrol edebilirim ?:confused:

[MENTION=17491]radman206[/MENTION]

Ablanızın 3 aylığı sanırım 2022 maaşı, 2022 maaşları enson çıkan yönetmeliğinde engellinin yaşadığı haneye giren tüm gelirler ve sizin durumunuzda arabanızın kasko değerinin 120/1 ve diğer gelirleriniz toplamı hanede yaşayan kişi sayısına bölünüyor ve kişi başı 423 tl muhtaçlık sınırını geçiyorsa 2022 aylığı malesef kesiliyor,

2022 Maaşınızın devam edip etmediğini e devlet üzerinden Aile ve sosyal politikalar bakanlığı başlığının altında sosyal yardım bilgileri sorgulama kısmından öğrenebilirsiniz, o bölümde yardımın durumu kısmındaki açıklamay bakarak 2022 maaşınızın devam edip etmediğini öğrenebilirsiniz,

E devlet şifrenizin olmadığını varsayarsak hafta içi mesai saatleri içersinde 144 nolu ücretsiz hattan 2022 maaşınız hakkında istediğiniz bilgiyi alabilirsiniz.

1170 + 900 + 140 = 2210
2210/3 = 736,66 TL muhtaçlık sınırı üzeri olduğundan kesildi sanırım.
Teşekkürler, kontrol edicem bugün,

144 nolu hattı mesai saatleri içersinde ücretsiz arayabilirsiniz veya bağlı bulunduğunuz sydv nı arayarak net bilgi alabilirsiniz.

Geri