Engelli ve 1000 TL yardım

Günaydın arkadaşlar. engelli veya 1000 TL sosyal yardımlarınızı PTT kartınızla ziraat bankası atmlerinden ücretsiz çekebilirsiniz. PTT çok yoğun veya size uzak olabilir. Az önce 1000 TL yardımı ziraat atm den çektim.

DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın arkadaşlar. engelli veya 1000 TL sosyal yardımlarınızı PTT kartınızla ziraat bankası atmlerinden ücretsiz çekebilirsiniz. PTT çok yoğun veya size uzak olabilir. Az önce 1000 TL yardımı ziraat atm den çektim.

cok cok tskler ederim vermiş oldugunuz kıymetli vede aydınlatıcı bilgiler içün. evet efendim sizinde belirtmiş oldugunuz üzre ziraat bankasından hem 1000 tl lik yardımı + nisan ayı 2022 engelli aylığımı ikisini bir cekmiş bulunuyorum ve bu uğurda emeği geçen tüm insanlardan cok cok tşkler ederim efendim valla inanki diğer birçok üyemizde oldugu gibi faturalar vs.. birikmişti hemen onları yatırdım yani bir nebzede olsa cok cok faydalı oldu cok sükür tam zamanında ilaç gibi geldi desem tam yeridir..

bilgilerinize arz eder, iyi vede hayırlı günler dileklerimle

en derin saygılarımla

Lütfen bunu gördüğünüz bildiğiniz herkese söyleyin. İnsanlar PTT şubelerine yığılıyor zaten virüs böyle yayılır. Her tarafta banka atmleri var PTT ye gitmenize gerek yok. Hiçbir ücret vermeden engelli veya 1000 TL yardımı ordan alabilirsiniz.

arkadaslar bu haksızlıgı (twıtter,facebook,instagram dan) sıyasetcılerle gazecılerle paylasın Bakım maası alana neden yardım edılmıyor onlar saolsunlar dıle getırınce sesımız duyuluyor Burdan hıc bır yetkılı sesımızı duymuyor

Bu öyle mantık işte.evde ağır engelli var özürlü kartı ve raporu var.vs .ama 2022 maaşa tabi değil diye ona yardım yok.nasil olsa 1460 TL veriliyor bununla bakan.da özürlü.de gecinsin.iste mantık bu.

Hem engelli maaşı alıp ta hemde evde bakım maaşı alıpta ; varmı 1000 tl fark alan yoksa sadece engelli maaşı alanlara mı var.her 2 sini alıpta 1000 tl fark alan yazsın.

Hem engelli maaşı alıp ta hemde evde bakım maaşı alıpta ; varmı 1000 tl fark alan yoksa sadece engelli maaşı alanlara mı var.her 2 sini alıpta 1000 tl fark alan yazsın.

Bakım maaşı hariç herkes aldı. Hem engelli maaşı hem bakım maaşı alanlarda alabiliyor. Sadece yanlızca bakım maaşı alanlara vermediler. Kütüğümüzü suriyeye mi aldırsak ne yapsak [emoji848]

iPhone cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Tmm kapsam dışı yazması normaldir çünkü devam etmeyen bir yardımdır. Bu ay verdi kapandı. Sorun yok ödemenizi alacaksınız. Herkeste öyle

Geri