Yöneticiler müsade ederse bu konuyu açmış bulunmaktayım gerekçemde gayet insani her maaş döneminde bazı arkadaşlar maaş yatan iller konusuna yapmış oldukları yorumlarda bizleri adedeta bu ülkenin asalaklarıgibi yada dilencilerigibi suçlamaktadır devletin verdiği parayı her aldığımızda bizlere şükredin nankör olmayın laflarıyla aşağılamakta oysa şuna bir açıklama getirilmesi gerek bu maaşı devletmi yoksa hükümetmi veriyor malum işlerine gelince iş çıkar olunca hükümetimiz yol yaptı onu yaptı bunu yaptı açıklaması yapıyorlar ama halktan tepki topluyacakları konu oluncada hükümet deyil devlet görüştü diyorlar şimdi gelelim tekrar konumuza BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA BU MAAŞLARI DEVLETTTTT veriyor engellilere ee bu devletin vatandaşıysam ki vatandaşıyım vatandaşın devlete verdiği vergilerden toplanan paralardan verilen maaşiçin kimsenin elini eteğini öpmek zorunda deyilim ha şimdi şunu soracaklar ee bu hükümetten önce varmıydı bu maaş ? yoktu iyide bunlarda ceplerinden vermiyorlar heralde ayrıca dinimizde bir elin verdiğini dğer el görmesin denilirken her ay burda bazı arkadaşlar ısrarla bu yorumları yazmalarının amacı nedir ?
kaldıki bu ülke vatana ihanet eden teröristlere bile tazminat öderken brakında engellilerinde hayatlarını bir nebze olsun iyleştirecek ücret verdikleri için her defasında el etek öptürt meyin...
bu konuda sadece benim heral müzdarip olan diğer arkadaşlar bazı yorumları kabuletmiş görünüyor olsun be ben yinede KRAL ÇIPLAK DİYORUM İNATLA =)
kaldıki bu ülke vatana ihanet eden teröristlere bile tazminat öderken brakında engellilerinde hayatlarını bir nebze olsun iyleştirecek ücret verdikleri için her defasında el etek öptürt meyin...
bu konuda sadece benim heral müzdarip olan diğer arkadaşlar bazı yorumları kabuletmiş görünüyor olsun be ben yinede KRAL ÇIPLAK DİYORUM İNATLA =)