Değerli arkadaşlar, öncelikle tüm engelli kardeşlerime ve yakınlarına herşeyin en güzelini diliyorum. Ben tek çocuk olarak 21 yıldır beyin kanaması sonucu yatağa bağlı felç kalan anneme tam zamanlı olarak baktım. Geçen ay annemi kaybettim. Rabbim mekanını cennet eylesin. Tüm emeklerim helali hoş olsun. Anneme bakmaya başladığımda neredeyse daha çocuktum. Bu süreçte yaklaşık 15-16 yıl sanırım evde bakım maaşı aldım. Tüm halkımızdan devletimizden Allah razı olsun. Önceleri evde bakım maaşı ile rahatça kiramı veriyor ve gayet de güzel geçiniyorduk. Zamanla maaş kirama denk gelmeye daha sonraları ise kiramı bile karşılamamaya başladı. Olsun yine devletimizden Allah razı olsun. Annem hayatta iken eş dost konu komşu herkes elimizden tuttu. Eksik kaldığımız yerleri tamamladılar destek oldular. Fitre ve zekatlarını bizimle paylaştılar. Hepsini Allah kabul etsin. Hayatım bu rutinde giderken annemin hastanede geçen ay kalbi durdu ve çalıştıramadılar. Aslında hep bi beklediğim ama hem de hiç beklemediğim bir ölüm oldu. Babam ve kardeşim de olmadığı için yapayalnız tek başıma kaldım. Ama yaşamak hayatta kalmak için birşeyler yapmak zorundaydım. İşte tam bu anda gerçeklerin tokadı yüzüme çarptı. Kimse 40 yaşını geçmiş elinde bir mesleği olmayan birine iş vermedi. Sigortam olmadığı için emeklilik hayali bile kuramıyorum. 21 yıldır annemin yanından sadece askerlik için ayrıldım. Evde dura dura kendi sağlığımı da kaybettim. Bu günleri düşünerek birikim yapma şansım hiç olmadı zaten ucu ucuna geçiniyordum. Şimdi ortada kaldım. Allah'tan başka kimsem yok. Ne evim ne arabam hatta tek kuruş param bile yok. Annemin sağlığında destek veren herkes artık kendi başının çaresine kendin bakacaksın diyor evet haklılar ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Allah'tan korkmasam hayatıma son verirdim. Sadece en kısa zamanda canımı alması için dua ediyorum. Çünkü hayatla mücadele edecek gücüm yok. Engelli yakınına bakan arkadaşlara sesleniyorum, ilerde ne olacağını sadece Allah bilir. Herşeyin en kötüsüne hazırlıklı olmaya çalışın benim gibi ortada kalmayın. Engelli kardeşlerime de acil şifalar diliyorum ve mümkünse bakıcıları için ellerinden geleni yapsınlar. Herkese selamlar, saygılar, sevgiler.