Merhabalar kayınvalidem in babasndan aldığı maaşı 2018 de kesmişler eşiyle aynı evde yaşıyor diye şimdi benim yanimda ikamet ediyor tekrar bağlanabilme şansı var mı
Maaş bağlanırsa kesinti olur babamın maaşınada yapmışlardı annem için bağlattık kesinti şeklinde ödendi borç
Anneniz dedenizin maaşını mi alıyordu bizimki öyleydi eşiyle yaşayıp babasının maaşını almış 2018 de kesmişlerMaaş bağlanırsa kesinti olur babamın maaşınada yapmışlardı annem için bağlattık kesinti şeklinde ödendi borç
Ne kadar kestiler mesalaMaaş bağlanırsa kesinti olur babamın maaşınada yapmışlardı annem için bağlattık kesinti şeklinde ödendi borç
Yok annem Rahmetli babamın maaşını almaya çok uğraştı babamın maaşı ölmeden önce iptal edildi ve babamdan toplu geri istendi Rahmeylide üzüntüsünden hastalandı öldü biz öldükden sonra bağlanması için başvurduk ve bizden otoplu parayı çıkan emekli maaşından kestilerAnneniz dedenizin maaşını mi alıyordu bizimki öyleydi eşiyle yaşayıp babasının maaşını almış 2018 de kesmişler
Hatırlamıyorum ama annem bir yıl boyunca cüzzi miktar almıştı maaşı bir yıldan sonra düzelmişti%kacini kestiler acaba
Eşi yaşıyomu yoksa halen ayrılarsa bunu bir dilekçe yazıp imzalatıp babasının maaşı hangi sgk müdürlüğünden bağlanmışsa yada size yakın sgk müdürlüğüne başvurmalısınız bizde ablacığım için yetim maaşı bağlattık biz Niğdede oturuyoruz babam izmir konakdan emekli olmuş biz oraya posta yoluyla dilekçe gönderdik inşaAllah aydınlatıcı olmuştur vede 3 ay toplu para aldı ablam bağlandı maaşBizimki farklı bir durum kayınvalidem ölmüş babasının maaşını alıyormuş kesmişler kocasıyla aynı evde yaşadığı için şimdi tekrar bağlatmak istyruz tamam maaştan kessinler borcu o önemli değil ama tekrar maaş bağlatmak için ne yapmak grekiyor
Eşi yasiyor ama evli değiller benim ikametgahimin altında yaşayacak kayınvalidemEşi yaşıyomu yoksa halen ayrılarsa bunu bir dilekçe yazıp imzalatıp babasının maaşı hangi sgk müdürlüğünden bağlanmışsa yada size yakın sgk müdürlüğüne başvurmalısınız bizde ablacığım için yetim maaşı bağlattık biz Niğdede oturuyoruz babam izmir konakdan emekli olmuş biz oraya posta yoluyla dilekçe gönderdik inşaAllah aydınlatıcı olmuştur vede 3 ay toplu para aldı ablam bağlandı maaş
Eşi yasiyor ama evli değiller benim ikametgahimin altında yaşayacak kayınvalidem ablanz ilk defa bağlanmıştır maaşına ondan toplu para almistr