Eşiyle aynı evde yaşadığı için eksilen yetim maaşı

Merhabalar kayınvalidem in babasndan aldığı maaşı 2018 de kesmişler eşiyle aynı evde yaşıyor diye şimdi benim yanimda ikamet ediyor tekrar bağlanabilme şansı var mı

Peki nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bir bilginiz var mı maaş kesildiğinde bize borç çıkarmıştı SGK o borcu nerden goruntuleybliriz yani varmıdr böyle bir borç varsa ne olur

Maaş bağlanırsa kesinti olur babamın maaşınada yapmışlardı annem için bağlattık kesinti şeklinde ödendi borç

Maaş bağlanırsa kesinti olur babamın maaşınada yapmışlardı annem için bağlattık kesinti şeklinde ödendi borç

Anneniz dedenizin maaşını mi alıyordu bizimki öyleydi eşiyle yaşayıp babasının maaşını almış 2018 de kesmişler

Annenizin üzerine malı olsaydı şimdiye kadar el koyarlardı eğer o borç bitmeden anneniz vefat ederse Alllah göstermesinde o zaman size kalir o borç devlet alacağını bırakmaz o yuzden tekrar başvursun maaşa aldığı maastan kesinti yaparak ödetir devlet

Anneniz dedenizin maaşını mi alıyordu bizimki öyleydi eşiyle yaşayıp babasının maaşını almış 2018 de kesmişler
Yok annem Rahmetli babamın maaşını almaya çok uğraştı babamın maaşı ölmeden önce iptal edildi ve babamdan toplu geri istendi Rahmeylide üzüntüsünden hastalandı öldü biz öldükden sonra bağlanması için başvurduk ve bizden otoplu parayı çıkan emekli maaşından kestiler

Bizimki farklı bir durum kayınvalidem ölmüş babasının maaşını alıyormuş kesmişler kocasıyla aynı evde yaşadığı için şimdi tekrar bağlatmak istyruz tamam maaştan kessinler borcu o önemli değil ama tekrar maaş bağlatmak için ne yapmak grekiyor

Bizimki farklı bir durum kayınvalidem ölmüş babasının maaşını alıyormuş kesmişler kocasıyla aynı evde yaşadığı için şimdi tekrar bağlatmak istyruz tamam maaştan kessinler borcu o önemli değil ama tekrar maaş bağlatmak için ne yapmak grekiyor
Eşi yaşıyomu yoksa halen ayrılarsa bunu bir dilekçe yazıp imzalatıp babasının maaşı hangi sgk müdürlüğünden bağlanmışsa yada size yakın sgk müdürlüğüne başvurmalısınız bizde ablacığım için yetim maaşı bağlattık biz Niğdede oturuyoruz babam izmir konakdan emekli olmuş biz oraya posta yoluyla dilekçe gönderdik inşaAllah aydınlatıcı olmuştur vede 3 ay toplu para aldı ablam bağlandı maaş

Eşi yaşıyomu yoksa halen ayrılarsa bunu bir dilekçe yazıp imzalatıp babasının maaşı hangi sgk müdürlüğünden bağlanmışsa yada size yakın sgk müdürlüğüne başvurmalısınız bizde ablacığım için yetim maaşı bağlattık biz Niğdede oturuyoruz babam izmir konakdan emekli olmuş biz oraya posta yoluyla dilekçe gönderdik inşaAllah aydınlatıcı olmuştur vede 3 ay toplu para aldı ablam bağlandı maaş
Eşi yasiyor ama evli değiller benim ikametgahimin altında yaşayacak kayınvalidem

Geri