A aleyna60 SMS Activated 28 Kas 2017 #1 selamun aleyküm arkadaşlar bakıcı maaşı alan kişi isteğe bağlı sigorta yaptırırsa maaşı kesilirmi
gülümse_hayata 28 Kas 2017 #2 [MENTION=15621]aleyna60[/MENTION] Evde bakım maaşında isteğe bağlı yapılması sorun yaratmaz ancak 2022 maaşı için sorun olur.
[MENTION=15621]aleyna60[/MENTION] Evde bakım maaşında isteğe bağlı yapılması sorun yaratmaz ancak 2022 maaşı için sorun olur.
M magiss 19 Kas 2018 #3 Mrb kardeşlerim engelli çocuğu olupta evde bakım parası alan ve ssk dan emekli olan bayan kardeşimiz var mı. LM-Q610.FG cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
Mrb kardeşlerim engelli çocuğu olupta evde bakım parası alan ve ssk dan emekli olan bayan kardeşimiz var mı. LM-Q610.FG cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
M mersinlim 19 Kas 2018 #4 Ben SSK gitim isteğe bağlı SSK yapmadılar gelir yardım parası olduğunu söylediler olmaz dediydiler Mersinlim
Ben SSK gitim isteğe bağlı SSK yapmadılar gelir yardım parası olduğunu söylediler olmaz dediydiler Mersinlim