Evde Bakım Maaşı Alanlar İçin Bayram İkramiyesi Verilebilir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-04-04-21-27-53-041_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-04-21-27-53-041_com.android.chrome.jpg
    684.7 KB · Görüntüleme: 101,135
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yalan yanlış haberler, inanmayın, itibar etmeyin. Bu konuyla ilgili hiçbir kurumun resmi açıklaması yok. Bu bilinmeyen birkaç sitenin tıklanma hit almak için yaptığı yalan bir haberden başka bir şey değil.

Bakanlığın bu konuyla ilgili bir açıklaması yok :)

Üst komşum bugün kapıya gelip ev hanımlarına bayram ikramiyesi verilecekmiş bu konuda bilgin var mı dedi ben de öyle bir şey olsaydı televizyonlarda görürdük ayrıca bakanlığın yaptığı resmi açıklama olurdu dedim. Ne yaptımsa ikna edemedim herkesin kaymakamlığa gidip kendini yazdırdığını söyledi ben de gidiyordum diyerek gitti :) Abisinin eşinden duymuş. Resmi açıklama olmadan bu tür haberlere itibar etmeyin.

Gogle haberde var ben bekliyordum zaten seçim öncesi olur diye gerçi pandemidede 3kez vermişlerdi Bi supriz yapmışlardı

Sizinkiside deli gönüle teselli ikramiye falan yok Googleden yalan haber siteleri inanmayın resmi açıklama falan yok

Haberde bakanlığın açıklama yaptığı söylenmiş ancak bakanlıktan bu yönde bir açıklama yok. Gazete haberi nereden almış mechul.

Kuyruklu yalanın neden yapıldığı burada çok güzel yazılmış::>> Evde bakım maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?
Yukarıdaki mesajım da söylemiştim aynen dediğimi gibi çıktı.

Siteden alıntı;
Bu haberlerin yapılmasında asıl amaç ilgili haberleri yapan gazetelerin ziyaretçi daha anlaşılır ifadeyle tıklama almak için yapıldığını söyleyebiliriz.

Yalan yanlış haberler, inanmayın, itibar etmeyin. Bu konuyla ilgili hiçbir kurumun resmi açıklaması yok. Bu bilinmeyen birkaç sitenin tıklanma hit almak için yaptığı yalan bir haberden başka bir şey değil.

Arkadaşlar şunu açık ve net şekilde yazayım. Engellilerle ilgili en sağlıklı bilgi bizim forum sitemiz ve bizim gibi başka forum sitelerinde verilir. Siz öyle sözde büyük haber sitelerinin yaptıkları kıytırık haberlere itibar etmeyin. Onların derdi başka.

Geri