evde bakım maaşı kaldırılıyor

2022 evde bakım hastalık ödemesi vakıf maaşları kaymakamlık maaşları vb dernek yardımları hepsi tek hesapta toplanıp VATANDAŞLIK MAAŞI DİYE TEK bir yerden verilecek ve de asgari ücreti geçmeyecek örnek dayınız halanız vb banka hesaplardan birine 5000 tl gelse asgari ücreti geçen kısmı kadar az alacaksınız toplam ödemeden belediye karta alışveriş için para yüklese bu da düşecek buna aile bakanlığı bakacak denetlenmesi ise içişleri bakanlığı yani polise verildi bile yani 465.000 evde bakım maaşı alan kişi sayısı 100.000 altına 801.000 engelli maşı 200.000 altına düşecek şekilde 65 aylıkları 70 yaş sınır olacak analizler yapıldı aile bakanlığı içerisinde adım adım bir gece gece 03.00 da ülke için önemli ses getirecek bir yasanın gölgesinde bu yeni vatandaşlık maaşı adında geçirecekler yasayı tüm ibareler bunu gösteriyor hane bazlı olacak 4 kişilik bir aile asgari ücret limiti aşmayacak emekli dul yetim ve adın ne olursa olsun para girdileri toplanıp fark çıkarsa o rakam ödenecek örnek baba emekli 20.000 alıyor evde engelli var evde bakım ve 2022 alıyor 20.000 üstüne 8000 verecekler kalem maaşlar devri bitiyor. aralık ayı aile bakanlığı toplantısında alına kararlardır yasa halinde mecliste bekliyor mayıs 30 una kadar kesin bu şekle geçilecek

Son düzenleme:
Bence çok telaş yapmayın evde bakımı da geçiçek diye bi dünya kuyruk bekledim kartı aldım hala geçiremediler

Yok simdi benim anlamadigim bise var arkadaslar engelli evde bakim maaslarini toplasan asgari ücret etmez bunlar niye bizi durmadan zor duruma sokuyolar bu ülkede okadar kara para aklayan vergi kaciran var niye biz yani

Herkesin altinda son model arabalar var 10 katli daireleri var cenneti bu dünyada yasiyolar onlardan hesap soran yok gelip bizim gibi 2 ekmehi zor alan insanlarla uhrasiyolar

iyide bakım maaşı 13 mesela 15 diyelim evde iki engelli var bunlar gelire heaplanırsa yandık iki engelli maaşı 8000 desek yuvarlama vatandaşlık maaşı askeri ücret 25 desek üce böldükmü bize bişey klamıyorki nasıl düzen kuruyor akp sosyal yardımlar

Hicbir engelli vatandaş yalandan maas almaz bi rahatsizlihi olmasa ona o raporu doktor vermez.biz bu ülkeye fazla geldik anlaşılan

Geri