pışşşşşşşşşt sakin olalım arkadaşlar,
Özel bankalar neden bu kadar zengin ? Bankalar her geçen gün nasıl oluyor da bu kadar hızlı büyüme sağlıyorlar ? Bu değirmenin suyu nereden geliyor ? Hiç düşündünüz mü ?
Bankalara kazandıran da onları zengin eden de sizlersiniz siz müşterilerimiz her zaman tabii ki haklısınız ama bu konuda aslında tarafsız olmam gerekirken bazen dayanamıyorum ve kalbim bir adım önde sizler için atıyor
Ya bankalarla iş yapmayacaksınız yani çalışmayacaksınız yok çalışacaksanız da ( kredi kartı, nakit kart, kredi kullanımı vs vs ) çok çok gözü açık olacaksınız !!! Hesabınızı her ay değil hatta her hafta düzenli olarak kontrol edin ve yapılan kesintiler hakkında şayet size yeterli ve açıklayıcı bilgi önceden verilmemişse ( ki asla müşteri sormadıkça bilgi verilmez ) hakkınızı siz arayacaksınız demektir.
Bir bankayla işiniz olsun özellikle tek banka ( devlet bankası olursa sizin adınıza daha güvenli ) üzerinden işlem yapmaya çalışın. Her türlü hesabınızı düzenli aralıklarla kontrol edin ve bankaya mevduatınızı yada maaşınızı aktarmadan önce size sağlayacağı haklar ve ayrıcalıklar konusunda ısrarcı olmaktan kaçınmayın. Eskiden bankalara müşteriler çekinerek girerlerdi hatta hatırlıyorum da babam rahmetli bankaya giderken bayramlık giysileriyle giderdi ama zaman değişti arkadaşlar nüfus çoğaldı ve müşteri sayısı her geçen gün katlanarak artan ülkemizde artık devir özel bankaların devri. Sizlerin peşinde koşan genç bankacılar siz çalışmaya başladıktan itibaren kendilerine yeni kazanç sağlayacak müşteriler avına çıkmakta ve sizlerden yapabildikleri kadar kesinti yapmaya devam edeceklerdir.
Her türlü koşulda haklılığınızı ispatlamak size düşeceğinden benden tavsiye '' eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın '' yani paranızı size en güvenilir şartları sunan ve samimiyetine inandığınız bankayla çalışın.
Bu arada parasına para katmak için küçük yatırımcılara bir tavsiye de bulunmak geldi içimden altına yatırım yapın arkadaşlar. Ama öyle bilezik , kolye, küpe vs olarak değil KÜLÇE ALTIN...
Sağlıcakla kalın, hakkınızı arayın dileklerimle,