Evde bakım başvurusunda 2022 Engelli maaşı gelirden sayılmaz ancak 2022 Engelli başvurusunda evde bakım maaşı gelirden sayılır.Evde bakım ve 2022 engelli maaşında hangisi gelire dahil edilmez ve hesaplamaya girer mi girmez mi ?
Evde bakım alıyorum 2022 de aktif bir emekli var evdeEvde bakım başvurusunda 2022 Engelli maaşı gelirden sayılmaz ancak 2022 Engelli başvurusunda evde bakım maaşı gelirden sayılır.
Benim evde bakım+ 2022 devam ediyor tam bağımlı %100 raporumEvde bakım başvurusunda 2022 Engelli maaşı gelirden sayılmaz ancak 2022 Engelli başvurusunda evde bakım maaşı gelirden sayılır.
Benim tam bağımlı %100 evde bakım+2022 devam ediyor kesilmedi 2022 hesaba dahil etsem 1400 TL farkla geçiyor sadeceEvde bakım ve 2022 engelli maaşında hangisi gelire dahil edilmez ve hesaplamaya girer mi girmez mi ?
Evde bir SSK emeklisi var birde benim iki maaş aktif normal mi bu yoksa ??? Başka gelir yokEvde bakım başvurusunda 2022 Engelli maaşı gelirden sayılmaz ancak 2022 Engelli başvurusunda evde bakım maaşı gelirden sayılır.
Hocam önceki raporum 92 kısmı bağımlı şimdiki tam evde 3 kişiyiz biri ssk emeklisi benim 2 maaş aktif evde bakım ile SSK emeklil maaşını hesaplasam 2022 maaşının muhtaclik sınırını az miktarlarda aşıyor ama Ağustostan beri ikisi de aktif tam bağımlı raporu vakıfada götürdük sonra evde bkm sosyal hizmetlere madem uygun değildiyse neden 2022 maaşı devam etti sonra ceza çıkartacak diye endişem varEvde bakım başvurusunda 2022 Engelli maaşı gelirden sayılmaz ancak 2022 Engelli başvurusunda evde bakım maaşı gelirden sayılır.
Yani 2022 mi hesaplanır şuan ikisi aktif hesaba göre 2022 muhtaçlıgi az geçmiş ama bağlanırken de geçmişti önceki rapor kısmı bağımlı şimdi tam bağımlı vakifa götürdük raporu ceza çıkar diye endişem varAlınacak olan için diğeri dahil edilir, sadece alınacak olan sayılmaz.