Evde bakım yatmadan önce hizmet süreci başladı yazıyor dün gece bakım baş vuru bulunmamaktadır neden böyle yazıyor yazmıyordu hizmet süreci başladı yazıyordu
Evde bakım yatmadan önce hizmet süreci başladı yazıyor dün gece bakım önceden baş vuru bulunmamaktadır neden böyle yazıyor yazmıyordu hizmet süreci başladı yazıyordu
Evde bakım yatmadan önce hizmet süreci başladı yazıyor dün gece bakım önceden baş b
Evde bakım yatmadan önce hizmet süreci başladı yazıyor dün gece bakım baş vuru bulunmamaktadır neden böyle yazıyor yazmıyordu hizmet süreci başladı yazıyordu
Sistemsel arızayı neden öğrenecem yatmadan önce bende hizmet süreci yazıyordu şimdi başvuru bulunmamaktadir yazıyor cuma günü 9077.96 TL yattımıştı sabah 5 gibi baktım başvuru bulunmamaktadır yazıyor sorunmu var yoksa kesildimiSistemsel bi arıza diyo sitedeki arkadaşlar
Sistemsel bi arıza diyo sitedeki arkadaşlar
Sistemsel arızayı nasıl öğreneceğim yatmadan önce bende hizmet süreci yazıyordu şimdi başvuru bulunmamaktadir yazıyor cuma günü 9077.96 TL yattımıştı sabah 5 gibi baktım başvuru bulunmamaktadır yazıyor sorunmu var yoksa kesildimi
Bu sistem arızayı öğrenebilirmiyim önceden bir başvrunuz bulanmamaktadır yazıyordu 2007 yılında başvru vardı hizmet süreci başladı yazıyordu bu sabah baktığımda bunu gördüm burda soruyoruz sadeceSistemsel bi arıza diyo sitedeki arkadaşlar
Telaslanmaniza gerek yok hepimizde ayni daha oncede evde bakim ödemelerinde ayni sorunları yasadik düzelir merak etmeyin iciniz rahat etmiyorsa bağlı oldugunuz sosyal hizmetleri arayıp öğrenebilirsinizBu sistem arızayı öğrenebilirmiyim önceden bir başvrunuz bulanmamaktadır yazıyordu 2007 yılında başvru vardı hizmet süreci başladı yazıyordu bu sabah baktığımda bunu gördüm burda soruyoruz sadece