Full ABS Hasta Yatağı Özellikleri

Sağlık Teknikeri

Üye
Üye
Katılım
Haz 8, 2010
Mesajlar
1,021
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
Full ABS hasta karyolası ürünleri yeni nesil teknolojilerle içeriğinde barındırmaktadır. Bu durum söz konusu ürünlere olan ilginin de artış göstermesine neden olmaktadır. Son zamanlarda oldukça popüler olan Full ABS Hasta Karyolası kullanım özellikleri nasıldır? Dahası yeni nesil Full ABS Hasta Yatağı fiyatları ne kadardır? İşte bu ve benzeri sorulara dair soruların yanıtları!



Sağlık hizmetleri en iyi şekilde gelişimini sürdürmektedir. Geçmişte ölümcül olan bir çok hastalığın tedavisi bulunmuş ve zamanla ölümcül riskleri azalmıştır. Sağlık hizmetlerinde yaşanan bu gelişmeler teknolojiye sağladığı uyum ile günümüzde kusursuz sağlık hizmetleri verilmektedir. Verilen hizmetlerde hastanın her ihtiyacı düşünülerek karşılanması faktöründe teknoloji önemli rol oynamaktadır. Uzun süreli olarak yatakta kalması gereken bir hastanın moral ve motivasyonunun sağlanması için ihtiyaçlarının karşılanması iyileşme sürecinde etkili olmaktadır.



Hastanın kendi vücut konforunu yardım almadan sağlayabilmesi hasta için olumlu bir durum olmakla beraber motivasyonunu sağladığı içinde iyileşme sürecini de olumlu etkilemektedir. Bu motivasyonun sağlanmasında en büyük yardımcı Full ABS Hasta Karyolası olmuştur. Elektronik olarak hastaya uygun konumu sağladığı için oldukça faydalı bir gereçtir. Burada ileri teknolojilerle desteklen bir ürünün satın alınması her zaman önerilmektedir. Ancak bu sayede hasta karyolalarından üst düzeyde bir performansın elde edilmesi de mümkün olmaktadır.



Full ABS Hasta Karyolası Kullanım Özellikleri



Hastalığın aşılmasında hasta için büyük yardımcı olan Full ABS Hasta Karyolası kullanım özellikleri başlıca hastanın karşılaşacağı her durum düşünülerek tasarlanmıştır. Abs malzemeden üretilen antibakteriyel ve kolay temizlenen korkuluk bulunan karyolanın hastanın olası düşüşünü engellemek için mevcuttur. Aynı zamanda hasta bakıcısı içinde bir çok kolaylık sağlamaktadır. Hareketli aksamlara sahip olması gerektiği zaman hastanın konforuna zarar vermeden işlemlerin yapılmasını sağlamaktadır.



Serum askısı bulunması sebebiyle hasta taşınma anında ihtiyaçlarına ara vermeden devam edebilecektir. Paslanmaz 360 derece hareket kapasitesine sahip tekerlekler ile hastanın taşınmasını kolaylaştırmaktadır. Kullanılan amortisör teknolojisi hastanın ağırlığına göre mukavemet gösterir. Hastanın konforu için iyice düşünülerek üretilen karyolaların hasta iyileşmesinde etkili bir rolü varıdır. Son zamanların favori ürünleri arasında yer alan bu modellerin teknik özellikleri gelişmiştir.



Full ABS Hasta Karyolası Teknik Özellikleri



Günümüz koşullarında üretimi yapılan hasta karyolalarının üst düzeyde bir performansı ortaya koyabilme kabiliyetleri oldukça gelişmiştir. Bu durumun oluşmasında Full ABS Hasta Karyolası gibi üst düzeyde ürünlerin üretiliyor olması beraberinde önemli kazanımları getirmektedir. Bu kapsamda Full ABS Hasta Karyolası teknik özellikleri aşağıdaki gibi sıralanmaktadır:



  • Güçlü motorlara sahiptir.
  • Sök- tak korkulara sahiptir.
  • Yatak sertliği 15-25 dansitedir.
  • İki ve üç motorlu seçenekleri mevcuttur.
  • 190 cm uzunluğunda 90 cm genişliğindedir.


Görüldüğü üzere Full ABS hasta karyolalarının teknik özellikleri gündeme geldiği zaman bu tür ürünlerin üst düzeyde bir performansı ortaya koyabilme kabiliyetine sahip olduklarını rahatlıkla ifade edebiliriz. Burada Full ABS hasta karyolalarını tercih ederken mutlaka teknik özelliklerine dikkat etmek de şarttır.



Full ABS Hasta Karyolası Fiyatları Ne Kadardır?



Özellikle üretim teknolojisinin gelişmesine paralel olarak Full ABS hasta karyolalarının fiyatları da değişmektedir. Bundan dolayı şayet Full ABS hasta karyolalarından satın alacaksanız mutlaka kapsamlı bir fiyat araştırması içerisinde yer almanız önerilmektedir. Full ABS hasta karyolası fiyatları gündeme geldiği zaman 4 bin TL’den başlayıp, 14 bin TL’ye kadar uzanan bir fiyat yelpazesinden söz edebiliriz. Bu arada Full ABS hasta karyolalarının fiyatları farklı nedenlere bağlı olarak güncellendiğinden net bir fiyat almak için mutlaka firmamızla iletişime geçmelisiniz.
 
Tekerlekli Sandalye
Üst