akmeczup Dün 03:41 da #1 Gül kokusu Mahrum kalmasın da anası Eksik olmasın da babası Güllerin özsel kokusundan Bordo berelinin atası Hüyüklü
Gül kokusu Mahrum kalmasın da anası Eksik olmasın da babası Güllerin özsel kokusundan Bordo berelinin atası Hüyüklü
akmeczup Dün 12:04 da #2 Erkeklere dua ederken " maşallah la kuvvete illa billah Allahümme barik fihi ve aleyhi Vela tadurrahu Kadınlara dua ederken "maşallah la kuvvete illa billah Allahümme barik fihi ve aleyhi Vela tadurrahu anha Hayvanatada dua ediyorum eşyalara da parayada bereket duası cübbeli ahmet hoca anlattıydı. Kendime yapınca bu duayı rahatlıyorum ferahlıyorum. Hüyüklü
Erkeklere dua ederken " maşallah la kuvvete illa billah Allahümme barik fihi ve aleyhi Vela tadurrahu Kadınlara dua ederken "maşallah la kuvvete illa billah Allahümme barik fihi ve aleyhi Vela tadurrahu anha Hayvanatada dua ediyorum eşyalara da parayada bereket duası cübbeli ahmet hoca anlattıydı. Kendime yapınca bu duayı rahatlıyorum ferahlıyorum. Hüyüklü
akmeczup Bugün 02:48 #3 Yalan iftira Türk balığı onlar ürkmezler tırsarlar Mavi bere anası mahsun diyedir O Feldmareşaldir O iftira eden Askeri balık barut kokusu sever Şahit balık Ovyalancı seni seni Afacan mı sandınız sizler kendini Fanus dar gelir insanlara balığa Kim O, Özgür Özel sahtekar yalancı Hüyüklü
Yalan iftira Türk balığı onlar ürkmezler tırsarlar Mavi bere anası mahsun diyedir O Feldmareşaldir O iftira eden Askeri balık barut kokusu sever Şahit balık Ovyalancı seni seni Afacan mı sandınız sizler kendini Fanus dar gelir insanlara balığa Kim O, Özgür Özel sahtekar yalancı Hüyüklü
akmeczup Bugün 18:03 #4 Hırsız Arada Chp lokalinde çay ile Kalbim pürüzlenir Allah ile Hâl ulaşıyor kalbe, çal diyor Ne varsa, aslında hırsız ile; O Türkler hepsi tam atılası O Araplar tam sömürülesi O Kürtler varya tam atılası O Lazlara tamam, sıkılası Hüyüklü
Hırsız Arada Chp lokalinde çay ile Kalbim pürüzlenir Allah ile Hâl ulaşıyor kalbe, çal diyor Ne varsa, aslında hırsız ile; O Türkler hepsi tam atılası O Araplar tam sömürülesi O Kürtler varya tam atılası O Lazlara tamam, sıkılası Hüyüklü