Kireçlenme bir çok insanın sıkıntı yaşadığı bir hastalıktır. Özellikle diz eklemlerinde sıklıkca görülen kireçlenme için İbrahim Saraçoğlu Çınar yaprağı küründen fayda görebileceklerini açıkladı. Peki bu kür nasıl yapılıp nasıl kullanılıyor. cevapları merak ediyorsanız yazımız ve videomuz sizlere yol gösterecektir.
Kireçlenmeye Karşı Çınar Yaprağı Kürü
Hazırlanışı: 1 su bardağı klorsuz suyun içine 1.5 yemek kaşığı kurutularak ufalanmış olgun çınar yaprağı koyarak 1 dakika (daha fazla değil) kaynattıktan sonra ılımaya bırakın. Ilıdıktan sonra süzün .
Uygulanışı: Sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arasında aç karnına 1 bardak, Öğle yemeği ile akşam yemeği arasında aç karnına 1 bardak için.Bu uygulamayı 15 gün yaptıktan sonra 3 gün ara verin. Tekrar 15 gün daha uygulayın.
Dikkat: Her seferinde taze olarak hazırlanmalıdır.Kaynatma süresi 1 dakikadan fazla olmamalıdır. ve aç karnına içilmelidir.
Kireçlenmeye Karşı Çınar Yaprağı Kürü
Hazırlanışı: 1 su bardağı klorsuz suyun içine 1.5 yemek kaşığı kurutularak ufalanmış olgun çınar yaprağı koyarak 1 dakika (daha fazla değil) kaynattıktan sonra ılımaya bırakın. Ilıdıktan sonra süzün .
Uygulanışı: Sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arasında aç karnına 1 bardak, Öğle yemeği ile akşam yemeği arasında aç karnına 1 bardak için.Bu uygulamayı 15 gün yaptıktan sonra 3 gün ara verin. Tekrar 15 gün daha uygulayın.
Dikkat: Her seferinde taze olarak hazırlanmalıdır.Kaynatma süresi 1 dakikadan fazla olmamalıdır. ve aç karnına içilmelidir.