İnsanlığın Önündeki Engeller

Halil Yılmaz

Admin
Yönetici
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
14,484
Tepkime Puanı
189
Puanları
63
Yaş
50
Öykünün adı: İNSANLIĞIN ÖNÜNDEKİ ENGELLER

OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Eser Sahibinin;
Adı Soyadı: Bengül Gözde Uğur

ÖZGEÇMİŞ


Bengül Gözde Uğur 9 Temmuz 1986 günü Mersin'in Tarsus ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini bu ilçede tamamladı. Liseyi bitirdiği yıl İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünü kazandı. Üniversite 3. sınıftayken aldığı derslerin içerisinde olan özel eğitim alanına ilgi duymaya başladı. 4. sınıftayken özel eğitim kurumları olan ders hocasının İzmir Halkapınar'daki Işık Özel Eğitim Okulu'nda gönüllü çalışmaya başladı.

Bu okulda yaşadığı deneyimlerin sonucu olarak devlet ataması isteyerek herhangi bir ilköğretim okulunda kadrolu psikolojik danışman olmak yerine Mersin'e dönüp özel eğitime devam etme kararı aldı. Mersin merkezde ilk önce bir işitme engelliler okulunda görev yaptı.

Başka hiçbir yerde edinemeyeceği bilgileri burada edindi. Daha sonra 3 farklı özel eğitim kurumunda çalıştı. 2. yılın sonunda müdürlük teklifi aldı. Ancak bu teklifi değerlendiremeden atama istedi ve Siirt ilinde bir ilköğretim okuluna atandı. 1,5 yıllık okul deneyiminden sonra değişik projelerde görev almaya başladı ve milli eğitimin projeler biriminde görevlendirildi. Şuan halen 3 uluslararası ve 2 ulusal projeden sorumlu olarak görevine devam etmektedir.
 
Tekerlekli Sandalye
Üst