İntizar ve Müzikleri

gülümse_hayata

Üye
Üye
Katılım
Kas 9, 2010
Mesajlar
16,299
Tepkime Puanı
13
Puanları
0
Yaş
48
İntizar 1974 yılında Tunceli'de dünya'ya geldi.Babası asker emeklisi Annesi ev hanımı ailesi şuan izmir'de ikamet etmekte çok modern görüşlü bir aile'ye sahip olduğunu söyleyen intizar ailesinin görüşlerine her zaman değer verdigini ve saygy duyduğunu söyledi.

SİBEL CAN KONSERİNDE KEŞFEDILDI

intizar’ın kalabalıklar tarafından ilk fark edilişi, izmir’de düzenlenen bir müzik yarışmasy. Jüride Melih Kibar ve Arif Sağ gibi önemli isimler var. intizar, hem Türk Halk Müziği hem de pop müzik dalında birinci olur. Yarışmadan bir süre sonra izmir’e intizar’ın en sevdiği seslerden biri, Sibel Can gelir. intizar’ın o konseri organize eden radyocu arkadaşları, kuliste Sibel Can’a ondan bahseder. Sibel Can da intizar’ı merak eder ve sahneye çıkarır. işte bu an intizar’ın hayatının dönüm noktalarından biri olur.

Konseri izleyenler arasında bulunan Ahmet Selçuk ilkan ve Ferdi Tayfur, konser sonrası intizar’la irtibata geçer, Ferdi Tayfur, intizar’a, sesini çok beğendiğini ve ona albüm yapmak istediğini söyler.

intizar’ın kendi söz ve müziklerinden oluşan ilk albümü Gelincik 1997’de Ferdi Tayfur’un müzik şirketi FerdiFon tarafından yayımlanır. Albüm 400 bin satışa ulaşır. ikinci albümü Gece Nemi 700 bin; Erol Köse’den çıkan üçüncü albümü Aldanırım ise 500 bin satar:

intizar.jpg
 
Tekerlekli Sandalye
Üst