işyeri değişikliğinde vergi indirimi belgesi

Selam arkadaşlar ben özel sektörde eski iş yerimde normal kadroda çalışırken vergi indirimi talebinde bulundum.Şimdi çalıştığım firmadan ayrılıp başka bir firmaya 3.000 brüt maaşla normal kadrodan işe başladım.Vergi indirim yeni iş yeri için dilekçe mi vermem gerek vergi dairesi başkanlığına.
Vergi indirimi kabuş edilirse iş yerine endelli kadrosuna geçip mi vergi indirimi alabiliyorum bilen var mı ?
Engelli raporum yeni çıktı yeni iş yerine söylemeye korkuyorum beni işe almazlar diye ne yapmalıyım.
Acil bilgi verebilirmisiniz teşekkür ederim

iPhone cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

İşyerinizde orada çalıştığınıza dair yazı alıp defterdarlığa gideceksiniz ve oradan "bu kişi vergi indiriminden yararlanır" yazısını alıp işyerinize vereceksiniz.

İşyerinizde orada çalıştığınıza dair yazı alıp defterdarlığa gideceksiniz ve oradan "bu kişi vergi indiriminden yararlanır" yazısını alıp işyerinize vereceksiniz.

Bende de aynı sorun var ben kamuya işçi olarak gecicem su an şirketteyim vergi indirimim var geçtikten sonra kamuya vergi indirimi vermem gerekirmi yoksa şirket kuruma gonderiyormu bu kişinin vergi indirimi var diye yada kamuya geçtiğimiz için maliye kurumuma indirim yazısını gonderirmi

Geri