Katlanabilir akülü sandalye: Nevtus R150

Gold Medikal

Moderatör
Moderatör
Katılım
Eki 21, 2013
Mesajlar
67
Tepkime Puanı
0
Puanları
6
Gold Medikal olarak size katlanabilen akülü sandalyeler sınıfı içerisinde performansı en yüksek olan Nevtus R150 model katlanabilen akülü sandalyenin kısa süreliğine kampanya dahiline alındığı müjdesini vermek isteriz.

katlanir-akulu-sandalye-nevtus.jpg

Stoklarla sınırlı NEVTUS R150 katlanır sandalye arayanlar için en uygun modeldir.

NEDEN?

Sıradan katlanır akülü sandalyeler genellikle iç mekan kullanımı için tasarlanmış oluş dış mekanlarda kolay bir kullanım imkanı sunmazlar. Nevtus un ön ve arka tekerlerinin büyük oluşu güçlü motoru sayesinde hem iç mekanlarda hemde dış mekanlarda rahat bir kullanım imkanı bulabilirsiniz.
Kolçakların ve ayaklıkların ayarlanabilir olması, birkaç hamlede katlanıp araç bagajına sığacak düzeyde küçülmesi, hafif oluşu nedeniyle kolay kaldırma indirme imkanı sunması size kolaylık sağlayacaktır.

katlanabilir-akulu-tekerlekli-sandalye.jpg


Özelliklere hızlıca bakış:


Joistikteki USB girişi sayesinde akıllı cihazlarınızı şarj etme özelliği, 32 amper aküler 5 amper gücündeki şarj cihazıyla hızlıca şarj edilir. İlgili ürünün ağırlığı hafif olduğundan uzun süre yol gidebilirsiniz. Standart katlanan akülü sandalyelerin aksine Nevtus kasis atlama ve engebeli arazide kullanılabilir.
Ürünü incelemek ve satın almak için tıklayın: Katlanan Akülü Sandalye Nevtus R150
 
Tekerlekli Sandalye
Üst