Bu saçma karttan atmye gitmeden bakiyeye bile bakamıyoruz. Komusyon almadan da başka bankaya yatmıyor. Bi yöntemi var mı acaba maaşın başka karta yatması için?
Ewt var İnternet bankacılığı aç normal ptt de hesab o hesaba aktar hem ordada bu görünüyor EFT havale yap ptt hesabla komisyon almıyorBu saçma karttan atmye gitmeden bakiyeye bile bakamıyoruz. Komusyon almadan da başka bankaya yatmıyor. Bi yöntemi var mı acaba maaşın başka karta yatması için?
Acaba şubeye gitmeden açilmiyo mu ben cok denedim açamadim pttden hesap sonra cok subeye gittim de boşvermiştim aklima gelmediEwt var İnternet bankacılığı aç normal ptt de hesab o hesaba aktar hem ordada bu görünüyor EFT havale yap ptt hesabla komisyon almıyor
Açılmıyor bende şubeye gidip açtım niçin gerekli derlerse de havale EFT yapicam dersiniz yoksa açmıyor larAcaba şubeye gitmeden açilmiyo mu ben cok denedim açamadim pttden hesap sonra cok subeye gittim de boşvermiştim aklima gelmedi
Anladım çok saolun hanımefendiAçılmıyor bende şubeye gidip açtım niçin gerekli derlerse de havale EFT yapicam dersiniz yoksa açmıyor lar
Rica ederimAnladım çok saolun hanımefendi![]()