Maaşı yatan var mı

Yatmayacak maaslar bakım aylık ları engelli aylıkları normal gününde yatacak sadece emekli ikramiyesi ve işsizlik maasları yarından itibaren ödenmeye baslayacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maaşlarımız Bayramın içine Geliyor Zehra Zümrüt Selçuk Açıklama Yapsın Alalım Maaşlarımızı işsizlik Maaşları veriliyor Engelli Maaşları Neden Verilmiyor işsizlik Maaşlarida normalde ayın 5 inde ama veriliyor Erken Bizde istiyoruz bu konuyu bimer e yazacağım ordan Daha iyi Sonuç alırım Sizde Sessiz Kalmayıp Bimer e yazın

480 tl ne zengin eder ne öldürür yüksek para alanlar için önemli olabilir

Konya dayım bira önce pttmatik e baktım para yatmış 9 unda alıyordum normalde

Ben 9 unda aldıgım halde yatmış seninki neden öyle oldu ki

Valla dün itibariyle yani cumartesi günü itibariyle atm ye bakamadım hani günahlarını da almak istemiyorum belki de yatmıştır ama pazar günü şayet bakabilirsem eger buradan yine hemen yazarım bilgilendirme yaparım [emoji106]

Saygılarımla

Neffos_C7 cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Ben maasimi cuma gunu cektim evimin yaninda ptt var indirimli elektrk odemek icin bugun gec saati bekleyim dedim çünki cok kalabalikti gittim dolu heryer engelli yasli yakinlariyla ptt memuru isyan ediyr para kalmadi yarin gelin bugun odeme yok beklemeyin diye o kadar icim acidıki yakinlarina ve engelli kardeslerime neden kart kullanmazlar yada eve teslimat istemezler anlamiyorum ne olacak bu halimiz boyle

SM-J610F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Geri