Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Need For Speed the Run" indirmiştim geçen sene, sona kadar gittim ama oyun kolu sayesinde oldu klavye tuşuyla bitirmek bira zor... Klavyenin ömrü biter oyun bitmez
Kusura bakmayın ama ben aslında bilgisayar oyunlarından hiç anlamıyorum ama oğlum saatlerce oynadığına ve kıkır kıkır güldüğüne göre çok eğlenceli olmalı diye düşünüyorum ama yok bana göre değil ben beğen verdim çünkü bu oyunları oynayan binlerce genç var ve onlar sizi takip ediyorlar...
belki de haklısınız mesut bey. ama yine de dertlerimizin içinde boğulmayalım derim. ne demişler;derdimi dinledim, derdimden iğrendim...
onun derdini gördüm, derdime imrendim....
Hayat acılarıyla yani Mesut kardeşimin dediği gibi dertleriyle de güzeldir aslında. Yaşamı anlamlı kılan sadece güzellikler değil uğrunda çekilen çilelerdir belki de...benim zamanımda bilgisayar yoktu ki oyunu olsun ) ama şimdi ki nesil çok daha şanslı ve bence sizlerin bu bilgisayar oyunu dediğiniz oyuncaklar her yaşta oynanmalı ve hayata keyif katmalı
Ya ne diyeceğim, olur mu bilmiyorum ama acaba Şairanem, güzel kardeşim bana göre bir oyun da bulup eklesen oğlumla birlikte saatlerce atari oynamış bir anne olarak hani diyorum Süper Mario gibi bir oyun da benim için eklesen ne güzel olur?
Sağlıcakla kalın, hayata keyifle bakın dileklerimle,
Süper mario oyunu oynadığımız yıllar çek geride kaldı kardeşim ben o oyunun ustasıydım ve oğlum beni asla geçemezdi değil ki sıkılsın ama şimdilerde artık odasına bile izinsiz giremediğim için ne birlikte oynaması
Hayatımın anlamı , aslında odada tek başına olmasına rağmen arkadaşlarıyla kalabalık sesli, konuşarak, gülüşerek bazen de bas bas bağırarak oyun oynuyor bana ihtiyacı da kalmadı çok şükür Sen bilirsin acaba oyunun adı Gota olabilir mi?
Anladım Mesut, Şairanemden ses çıkmadığına göre Süper Mario için geç kalmışım ben ))
son yarım saat pvptravian.com açılıyor sende katıl özellikleri gör hatasız ve hile yapma şansı yok PVP Travian arkadaşlar travian sevenler beklrim mutlaka gelin server benim sizinde katkınız olsun birazdan açacam oyunu şimdi kayıt ol açılışı bekle