Ocakta maaşlar zamlı mi yatar

[MENTION=22609]Mehmet.00[/MENTION]

Zamların netleşmesi en erken ocak ayının 3 ünde belli olur. 2022 Maaşları ödemeleri ise her ayın 5 inden itibaren başlıyor, ayın 5 i cumartesiye geldiği için en geç ayın 4 ünde ptt ye gönderilmiş olur. Dolayısı ile ocak zamlarından çok daha önceden ödeme işlemleri başlamış olduğu için yetişmesi mümkün olmaz.

Şubat ayında 2022 maaşları hem zamlı ayrıca ocak ayından kalan zam farklarıyla beraber ödenir diye düşünüyorum.

Zamların netleşmesi en erken ocak ayının 3 ünde belli olur. 2022 Maaşları ödemeleri ise her ayın 5 inden itibaren başlıyor, ayın 5 i cumartesiye geldiği için en geç ayın 4 ünde ptt ye gönderilmiş olur. Dolayısı ile ocak zamlarından çok daha önceden ödeme işlemleri başlamış olduğu için yetişmesi mümkün olmaz.

Şubat ayında 2022 maaşları hem zamlı ayrıca ocak ayından kalan zam farklarıyla beraber ödenir diye düşünüyorum.
Devlet soyacak.adam.ariyor

Bence yanlış düşünüyorsunuz, devletimizi her fırsatta gereksiz yere suçlamamak lazım.

2022 Engelli maaşları zaten sosyal yardım yani devletin karşılık beklemeksizin engellilere yaptığı maddi ve sağlık yardımı, ayrıca ocakta engelli maaşlarına yapılacak zammın üzerine falan yatacak değil, zamanında yetişmeyeceği için ocak zam farkını şubat ödemelerinde herkesin hesabına yatırır.

Türkiye tarihinde tüm siyasilerden daha fazla engeli yaşlı larla ilgilenen hükümete yanlış düşünüyorsun siyaset yapmadan yazını yaz burada her görüşten arkadaşımız var şu gerçektir yaşlı ve engeli lerimiz bu hükemet sayesinde. Hak etikleri saygıyı aldılar şu an dünyada yaşlı ve engeli bakımında 3/4 sıralarsanız tam olmazsalar kendi kovduğu günler yaşayan arkadaşlarımız geride kaldı şimdi kıymete bindi yaşlılarımız gereksiz zarar verici siyasete hayır yerinde eleştiriye evet agır engeli 650 tl bakıcı 1.179.60 alıyor yetiyormuş Hayır ben sadece eczaneye 700 lirayı geçiyor ödediğim çoğu rapora rağmen ama namerde muhtaç değilim bunu sağlayanlardan allah razı olsun

Mersinlim

Geri