Öncelikle  uzun  bekleyişler  ve  zorlu  bir  mücadeleden geçen  tüm  arkadaşlara  geçmiş  olsun  dileklerimi  sunuyorum. Biliyorumki  herbiriniz  ayrı  ayrı   bu  heyecanlı maratonda  ter  döktünüz.  Kimileriniz  istediğine   kavuştu  kimileriniz biraz  hüsrana  uğradı  ama  bunun  bir  son  değil  başlangıç  olduğunu  hepimiz  biliyoruz. Umarım  yerleşemeyenler   Eylül  ayında  gerçekleşiceği  söylenen ek  kontenjanlarda     istedikleri  yerlere  yerleşirler.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kamuda engelli istihdamının kontenjan dolana kadar devam edeceğini söyledi. Dileğim odurki bu söylenenin arkasında durulur ve tek bir işsiz kalmaz.
Yerleşen tüm arkadaşları bütün kalbimle kutluyorum yerleşemeyenlerinde bunun bir başlangıç olduğunu unutmayıp üzülmemelerini diliyorum .
Sitemiz ve kendi adıma herkeze hayırlı olmasını diliyorum .

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kamuda engelli istihdamının kontenjan dolana kadar devam edeceğini söyledi. Dileğim odurki bu söylenenin arkasında durulur ve tek bir işsiz kalmaz.
Yerleşen tüm arkadaşları bütün kalbimle kutluyorum yerleşemeyenlerinde bunun bir başlangıç olduğunu unutmayıp üzülmemelerini diliyorum .
Sitemiz ve kendi adıma herkeze hayırlı olmasını diliyorum .