ÖSYM Sınavına engelli olarak girmek

İlk defa Ales'e engelli olarak (OKB-ruhsal) gireceğim.

Başvuru yaparken "Toplu salonda girebilirim." i seçtim.
Ancak araç gereç kısmında
"Araç Gereçler
Ek Gıda (Paketli)
Havlu / Peçete / Bez
İlaç" işaretledim. Sınava giriş belgemde de bu istediklerim kullandığı araç gereçler olarak belirtilmiş.

Daha önce birçok ösym sınavına engelli statüsü olmadan girdim ve girdiğim salonda hiç kimsenin yanına böyle "araç gereçler" getirdiğini, bir şeyler yediğini falan görmedim. Şimdi toplu salonda etrafımda bir şeyler yiyen, yiyecek paketi açan, wc'ye giden.. insanlar mı olacak?
"Araç-gereç" isteyen engelliler beraberce mi sınava girer? yoksa "toplu salonda girebilirim"'i seçse bile tek başına mı girerler?

Ales o kadar önemli değil ama kpss ve ekpss'ye de gireceğim. Nasıl bir sistem olduğunu anlamaya ihtiyacım var.
Tek başıma girersem gözetmen gözünü dikip hep bana mı bakar?
Bu arada salon sıra no 1

he gözetmen sürekli gözleyecek seni, görevi o...

anlatayım:

Gözetmenin amacı ne tür ihtiyacın olduğunu size soracak, ona göre hareket edecek.
Su şişesi açamayan olabilir, tansiyonu düşen olabilir, yada soruları okuyamayan (diğer değişle göremeyen)... Gözetmen sürekli gözleyecek dediysem sizin talepleriniz doğrultusunda sizi gözleyebilir. Kötü amaçlı değil, siz sadece taleplerinizi ilettiğinizde mantıklı olan birşey yapar, rahat bırakabilir sizi..

Kolay gelsin...

he gözetmen sürekli gözleyecek seni, görevi o...

anlatayım:

Gözetmenin amacı ne tür ihtiyacın olduğunu size soracak, ona göre hareket edecek.
Su şişesi açamayan olabilir, tansiyonu düşen olabilir, yada soruları okuyamayan (diğer değişle göremeyen)... Gözetmen sürekli gözleyecek dediysem sizin talepleriniz doğrultusunda sizi gözleyebilir. Kötü amaçlı değil, siz sadece taleplerinizi ilettiğinizde mantıklı olan birşey yapar, rahat bırakabilir sizi..

Kolay gelsin...
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Biraz öfkelendirdim galiba, kusura bakmayın

Bu durumda kalabalık bir salonda mı sınava girerim acaba?
Hocam bir de, sınav yerim bir konferans salonunu gösteriyor. Derslikte değil konferans salonunda olacakmış

Geri