Merhab arkadaslar benim babam omurilik felci yataga bagli yürüyemiyor yaklasik 37 senedir annem bakiyor tekerlekli sandalyede.. babam ilk rapor aldiginda %90ustu verilmis ve bu raporun ömürboyu geçerli demişler sonrasında bi rapor daha almislar %82 verilmis sonrasinda o raporu unutmus ve babam %90 ömür boyu gecerli diye o raporla otv indirimli arac almis 2019da ve aradan 5 yil geçmiş bize simdi maliyeden bi takım evraklar geldi yapilan tum indirimler tekrar isteniyor otv de isteniyor hala da gelecek olan borclar cıktı geroye donuk tum 5 yilin gerekce de sonradan alinan %82 olan rapor oninlar arac alinamazmis, ee bu adam arabasiz zaten bi yere gidemiyor kendi basina asla disari cikmaz hep arabayla gezdiririm ben. Yanimda oturur, bir de uzlasma icin ankaraya gidilmesi gerek dediler bu adam uzun yola bile zor giden biri gercekten cok madur olduk. evleri bile yokken simdi borclu çıktık napacagimizi bilemiyoruz..tekrar gidiyoruz yine 82 verilmis ee o zaman ilk raporu nasil 90 veriliyor bi kere araba almasi gerekn ilk kişi babam bilemedim icinden çikamadik biz.. ödeyecek miyiz şimdi mecbur bu otv