Ötv muafiyetinden araç alırken raporun önemi

Arkadaşlar merhaba öncelikle.
Abimin, 2007 yılında aldığımız, ''sürekli'' ibareli, engelli sağlık raporu var.
Fakat e-devletten falan gözükmüyor hiçbir şekilde. o zamanlar daha e-devlet kurulmamıştı.
Yarın öbür gün ötv muafiyetinden faydalanarak araç almak istediğimizde, bu raporla araç alabilir miyiz, yoksa, e-devlet'te görülebilen, daha güncel bir rapor mu isterler?

Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan paylaşabilirse çok mutlu olurum.

Güncel rapor isterler büyük ihtimal
hayır rapora gerek yok benimde engelli oğlum üzerinden arac almak için rapor eski oldugundan sulh hukuk mahkemesine müracaatta bulunuyorsun sana karar çıkıyor noterde tasdiklettirip arac alma işlemini böyle tamamlıyorsun
daha geniş bilgisi olan varsa aydınlatsın lütven sonraki işleyişi bilmiyorum ben iptal ettim arac almayı

Vergi dairesi raporları e nabız üzerinden görüyor. Eski raporlarla sulh mahkemesi ile araç alınır mı bilmem.
Bildiğim şu şekilde e nabızda gözükmesi ve vergi işlemlerinin öyle güncellenmesi.
Heyet heyet dolaşıp uğraşmak istemiyorsanız; sulh mahkemesi deneyiniz derim. Olur mu bilemem..

Hastanelerde yaptığım görüşmeler neticesinden eski raporlar için arşiv kullanılmıyor. Artık çöp olduğunu söylüyor. Yeniden heyete girmemizi öneriyorlar.

Son düzenleme:
Geri