Ötv Muafiyetine Sınırlama

Ötv muafiyetine giren araçlara yeni düzenleme ile sınırlama getirmeleri kabul edilir gibi değil. Bu sınırlama ile mi ülke kalkinacak, isyan ediyorum artık ya. Zoruma gidiyor ,ocak ayını bekledim sırf yeni araç almak için,arabamı satacaktim. Ben clioyu ne yapayim dusteri ne yapayim. Alsınlar başlarına çalsınlar

Ötv muafiyetine giren araçlara yeni düzenleme ile sınırlama getirmeleri kabul edilir gibi değil. Bu sınırlama ile mi ülke kalkinacak, isyan ediyorum artık ya. Zoruma gidiyor ,ocak ayını bekledim sırf yeni araç almak için,arabamı satacaktim. Ben clioyu ne yapayim dusteri ne yapayim. Alsınlar başlarına çalsınlar
aynen öyle artık sınırları ve sabırlarımızı zorluyorlar önce maaş hakkımızı elimizden aldılar şimdide araç sıradaki ney ülke batıyor ülke iflas etmiş demek ki engellilere bile el atıldığına göre bitik durumdayız demektir bu ülkenin hali git gide kötüleşiyor ya şaka gibi yerli araç diyorlar yerli araç yok ki gelde hakaret etme suv araç yok seçeneklerde bizi hiç düşündükleri yok karar alırken eveti bastık tekmeyi yedik o kadar

arac 5 seneden sonra arıza cıkarmaya baslıyor
yag bakımının dısında ektra olarak elektrık tesısatı lastık degısımı aku sarj sıstemlerı dıye gıder
yanı 10 sene ıcınde ekstradan tamırlerı 100 bın tl yı gecebılır
yanı engellının gelırı yetmeyebılır

Neden Bir ömür olsun? Bu yasayı destekliyorum. Çok suistimal edildi.
engelli maaşı da çok suistimal ediliyor dayısı olan evi arabası olsun zengin olsun alıyor ben alamıyorum o zaman engelli maaşları da kaldırılsın kim neyi suistimal ediyorsa onu cezalandırıcağımıza suçsuz insanları cezalandıralım sende tam akpli kafası var böyle diye diye birbirimizi yeriz zaten yakında discord uygulamasında suç işlenir suçluları bulacaklarına yüzbinlerce kullancısı olan discord yasaklanır mükemmel işler işte dediğim gibi engelli maaşları evde bakım maaşı kaldırılsın suistimal eden var ülke kalkınır hem engelliler hiçbir şey hak etmiyor zaten

Arkadaşlar öncelikle selamlar, ben geçen sene ÖTV muafiyetsiz araç aldım. Ben aldığımda aracı satabilme sürem 5 yıldı. Yeni yasaya göre 10 yıla çıkartılan süre yeni alınacak araçlar kapsamına mı giriyor. Yoksa bu daha önce almış ancak süresini tamamlamamış kişileri de kapsıyor mu? Bu konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Yeni alınan araçlar için geçerlidir
Arkadaşlar öncelikle selamlar, ben geçen sene ÖTV muafiyetsiz araç aldım. Ben aldığımda aracı satabilme sürem 5 yıldı. Yeni yasaya göre 10 yıla çıkartılan süre yeni alınacak araçlar kapsamına mı giriyor. Yoksa bu daha önce almış ancak süresini tamamlamamış kişileri de kapsıyor mu? Bu konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Geri