Postaya verilen vergi indirimi sonucu ne zaman elime ulaşır?

Vergi indirimi için başrum sonuçlandı %47 dediler telefonla öğrendim 30 martta postaya verildi diyo ama hala geçmedi elime acaba süreç ne olur posta bukadar geçmi gelir anlaradan düzceye?

SM-A310F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
 
Posta yoluyla gelen evraklar geç geliyor. Hele PTT'ye verilmişse orası daha da geç veriyor ama bu süreç 2 haftayı geçmez zannımca.
 
Vergi indirimi sonucu iş yerinize gelir. Ve sonrasında aldığınız vergi indirimi derecesine göre her ay maşınıza yansır. Emeklilik gününüz dolduğunuzda SGK ya emeklilik talebiyle başvuru yapacaksınız. Emeklilik süreniz dolmadan bir işlem yapmanıza gerek yok.
 
Emeklilik sürem doldu 6018 gün prim ve 18 yıl sigortalılık sürem var toplamda 140 bin 900 tl prim ödenmiş hemen emekli olmak için başka bir eksik yok bence ama nasip tabi postayı bekliyorum epey oldu hala bi cvp yok

SM-A310F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
 
Ünal bey bu numaraları arıyorum fakat cevap vermiyor.32 04_3205_3206.bunlar hiçbiri cevap vermiyor.acaba günün belli bi satinde mi aramak gerekiyor
 
Hayırlı akşamlar ünal bey;
Bende Şubat 2017 yılından itibaren geçerli olmak üzere
Yüzde 54 Engelli raporu aldım.
Nisan ayında çalıştığım şehirin Vergi İdaresine başvurdum henüz bir sonuç yok telefon ile sordum bana 3-6-8 ay ve 1 yılda sürebilir dediler.
Ayrıca bu rapor ile emekli olabilirmiyim.
Raporum Kardiyoloji
Milli Eğitim Müdürlüğünde Teknisyen olarak görev yapmaktayım.
25 yıla yakın hizmetim var.

SM-J320H cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
 
Selam,

Vergi indirim hakkı artık 1 ay gibi kısa bir sürede Ankara'dan işyerinize 2 nüsha halinde gönderiliyor. Nisan 2017 den beri elinize ulaşmadıysa bu işte kesinlikle bir yanlışlık vardır. Yeniden müracaat ediniz. Vergi indirim belgesini aktif olarak çalışan engelli raporuna sahip olan çalışanlar çıkartabilir. Müracaatınızın herhangi bir nedenle işleme konulmadığını yada değerlendirilmediğini düşünüyorum. Aksilik bu ya belki de postada kaybolmuştur.

Yakın zamanda vergi indirim hakkı alan arkadaşlar konuyla ilgili kendi tecrübelerini yazarlarsa daha faydalı olacaktır. Ben yaklaşık 10 sene önce vergi dairesine başvurduktan sonra 35.gün işyerime gönderilmesiyle almıştım.

En kısa zamanda vergi indirim hakkınızı almanız dileğimle,
 
Geri
Üst