Rapor sonuçuna itiraz

Ankara gazi hastanesinden özel tertibat araç için rapor aldım ama fizik sadece %27 puan vermiş ortopedi bölümü hiç ayağıma bakmadı incelemedi puan vermemiş itiraz etsem bir sonuç alabilir miyim
18 kere ameliyat oldum 5 tane ayağımda platin var
İtiraz etsem bir sonuç alabilir miyim
İyi akşamlar

rapor sonucunda ne yazıyor?
sonuç kısmına "Özel Tertibatlı Araç Kullanması gereklidir" diye not düşmüşler ise itiraz etme bence..

%89 ve altı ortopedik engelli (ama hepsi değil) bir birey için ÖTv.siz araç alma hakkı var ancak. %89 altı dedim daha altı en son kaç olur? Bence %1...
Kanunen en alt sınır koymamışlar. Sizin %27 engelli oranda olmanız ÖTV.siz araç almaya engel değil..

Koyu harfle yazdığım not yoksa itiraz ediniz.
Kolya gelsin...

sonuç kısmına "Özel Tertibatlı Araç Kullanması gereklidir" diye not düşmüşler ise itiraz etme bence..

%89 ve altı ortopedik engelli (ama hepsi değil) bir birey için ÖTv.siz araç alma hakkı var ancak. %89 altı dedim daha altı en son kaç olur? Bence %1...
Kanunen en alt sınır koymamışlar. Sizin %27 engelli oranda olmanız ÖTV.siz araç almaya engel değil..

Kolya gelsin...

Kolya gelsin..

Kolya gelsin...
Teşekkür ederim abi
Ayrıda kişinin sadece hareket ettirici akşamda özel tertibatlı araç kullanması gerekir olarak fizik yazdı
%40 oran olması gerekmiyor mu abi ötvsiz araç almamız için
Teşekkür ederim

%40 oran ile; engelli kadrosunda işe girebilirsiniz, engelli kartı alabilirsiniz indirimli su alabilirsiniz müze ve diğer turistik yerlere ücretsiz girebilirsiniz.
anlatmak istediğim en düşük oran bu. Peki en yüksek oran nedir? İşe girmek için en yüksek oran nedir?
engelli kartı almak için en yüksek oran?
%100 mü? %100 emin misin? Mevzuatta öyle oran hiçbir yerde yazmıyor..

Bizi ilgilendiren ÖTV oranı. Mevzuatta %90 ve üzeri diyor ama maksimum üzeri yok. Sadece %90 ve üzeri.. Yada %89 ve altı yazıyor. Peki en alt kaç olmalı %1 mi? Okursanız öyle birşey yok, sizin bahsettiğiniz %40 mı o da yok... Yazmıyor...

Siz ÖTV memuruna itiraz edebilirsiniz gerisi Özel Tertibatlı araç kullanmaya uygundur cümlesi gerekiyor.

%40 oran ile; engelli kadrosunda işe girebilirsiniz, engelli kartı alabilirsiniz indirimli su alabilirsiniz müze ve diğer turistik yerlere ücretsiz girebilirsiniz.
anlatmak istediğim en düşük oran bu. Peki en yüksek oran nedir? İşe girmek için en yüksek oran nedir?
engelli kartı almak için en yüksek oran?
%100 mü? %100 emin misin? Mevzuatta öyle oran hiçbir yerde yazmıyor..

Bizi ilgilendiren ÖTV oranı. Mevzuatta %90 ve üzeri diyor ama maksimum üzeri yok. Sadece %90 ve üzeri.. Yada %89 ve altı yazıyor. Peki en alt kaç olmalı %1 mi? Okursanız öyle birşey yok, sizin bahsettiğiniz %40 mı o da yok... Yazmıyor...

Siz ÖTV memuruna itiraz edebilirsiniz gerisi Özel Tertibatlı araç kullanmaya uygundur cümlesi gerekiyor.
Abi araç bayisini aradım durumu anlattım vergi dairesi ÖTVsiz araç alabilirsiniz yazısı verirse alırsınız dedi vergi dairesini aradım gelin bakalım dedim öğlen sonra vergi dairesine gideceğim

Geri