Geçmiş olsun Sabit01,
Genel oranın Özel bir hesaplama yöntemi var.
Ben okuyabildiğim oranları yazayım.
Fiziksel tıp ve rehbl. : %24
Göz: %32
DAhiliye: %10
Kulak Burun Boğaz: %10
Nöroloji: %15(?/tam okuyamadım)
Nefroloji: %60
İnşallah yüzünüzü güldürecek bir oran alırsınız,
GEçmiş olsun..
Eğer amacınız ÖTV indirimli araç almak ise ve alacağınız aracı siz kullanacaksanız ÖTV indirimli araç alımında rapor oranının hiç bi önemi yok. Aracı kendisi kullanacak olanlar için raporda "özel donanımlı araç kullanır, h sınıfı ehliyet alır" yazması yeterli. Yok eğer aracı siz kullanmayacaksanız o zaman oranın %90 ve üzeri olması gerekmekte. Şuradan hesaplama yapabilirsiniz. Balthazard form
teşekkürler yalnız 1.sistem 2.sistem 3.sistem kutucuklarına ne yazılacak?
o nu hesap etmek için linktekı kutucuklara rasgele 20 ve 10 yazacan hesapla dicen sana dahiliye oranını verir sonra ekranı temizlersiniz ve diğer verılen oranlar ile dahiliyeden buldugunu da ordakı kutucuklara rasgele yazar ve hesapla dersın sonuc rapor oranın oluryalnız dahiliyede iki oran görüyorum bir %20 bir %10 tam anlayamadım.
Geçmiş olsun Sabit01,
GEçmiş olsun..
Geçmiş olsun Sabit01,
GEçmiş olsun..
evet oranlar;
Dahiliye: %10 %20
Nöroloji: %15
yalnız dahiliyede iki oran görüyorum bir %20 bir %10 tam anlayamadım. Birde yaş 70.
ÖTV için Kesin bir şey diyemiyorum:Merhaba Raporum var, Raporun acıklama kısmında ötv ile ilgili birşey yazmıyor Bağımlılık değerlendirmesi 1 Bağımsız işaretlenmiş, kişinin engel durumu ortopedik işaretli ve süreğen koronik işaretli gecerlilik süresiz yazıyor oranda %60 bu raporla ötv indirimli arac ala bilirmiyim. Yoksa Arac almak için tekrar rapor cıkarmam mı gerekecek bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi vere bilir mi?
Teşekkürler,cFelç gecirdim sol taraftan sol bacakta güc ve his kaybı var. H sınıfı ehliyetim yokÖTV için Kesin bir şey diyemiyorum:
Ama kesin olan şu: her ortopedik engelli alamıyor.
Engeliniz nedir? ayrıca ehliyetiniz var mı? ehliyette kodlar var mı?
%90 altı olunca ehliyet şart ağa...Teşekkürler,cFelç gecirdim sol taraftan sol bacakta güc ve his kaybı var. H sınıfı ehliyetim yok