U unuttum.29 Moderator 16 Haz 2013 #3 cromdan ve explorrdan deneme rağmen videolarım açılmıyor. youtube'da yapıştırdığım link ikinci sırada: Sizinleyiz - Şizofreni şizofreni - YouTube
cromdan ve explorrdan deneme rağmen videolarım açılmıyor. youtube'da yapıştırdığım link ikinci sırada: Sizinleyiz - Şizofreni şizofreni - YouTube
Halil Yılmaz Yönetici Yönetici 16 Haz 2013 #5 unuttum.29' Alıntı: cromdan ve explorrdan deneme rağmen videolarım açılmıyor. youtube'da yapıştırdığım link ikinci sırada: Sizinleyiz - Şizofreni şizofreni - YouTube Genişletmek için tıkla ... Videoların açılması için yazı editörün üzerinde bulunan İnsert Video ikonuna tıklayıp açılan penceredeki yere url linkini yapıştırıp OK deyiniz.
unuttum.29' Alıntı: cromdan ve explorrdan deneme rağmen videolarım açılmıyor. youtube'da yapıştırdığım link ikinci sırada: Sizinleyiz - Şizofreni şizofreni - YouTube Genişletmek için tıkla ... Videoların açılması için yazı editörün üzerinde bulunan İnsert Video ikonuna tıklayıp açılan penceredeki yere url linkini yapıştırıp OK deyiniz.