Süreç devam ediyor demek bende eşimden ayrıydım bende kızımdan evde bakım ve engelli maaşı alıyorum sed yardımına başvurdum evime geldiler eve gelen memurlar bana şunu söylediler bir kurumdan 2 maaş alamazsın dedilerEşimden ayrıyım 2 çocuğum var. Büyük oğlum engelli ben bakım yardımı oğlumda engelli aylığı alıyor. Kızım 5 yaşında onun için sed yardımına başvurdum başvurunuz değerlendirmeye alındı yazıyor. Bu ne demek oluyor ve süreç nasıl ilerler bilenler yazabilirmi. Teşekkürler
Anladım teşekkür ederim. Yanlız ben diğer çocuğum için başvuru yapmıştım.Süreç devam ediyor demek bende eşimden ayrıydım bende kızımdan evde bakım ve engelli maaşı alıyorum sed yardımına başvurdum evime geldiler eve gelen memurlar bana şunu söylediler bir kurumdan 2 maaş alamazsın dediler
Anladım bende diğer kızım için başvurmuştum benimde 2 kızım var ilkokula giden için başvurmuştumAnladım teşekkür ederim. Yanlız ben diğer çocuğum için başvuru yapmıştım.
Yani kısacası olmuyor bakım parası aldığınız kişide aynı evde ikamet ediyor ayrıca bakıcı siz görünüyorsunuzAnladım teşekkür ederim. Yanlız ben diğer çocuğum için başvuru yapmıştım.