Evlilik  her insanın vakti geldiği zaman  yaşamayı istediği bir durum olmasına  rağmen engelliler  bir takım nedenlerden dolayı bu durumu  arka plana  atmak istiyor. Elbetteki  herkes  gibi evlenip yuva  kurmak isterler fakat   bir çok düşünce  ve olası durumlar buna  mani  oluyor.  Aslında  çok isteselerde   yaşayabilecekleri sorunları düşünerek evlilikten  geri duruyorlar diye  düşünüyorum. Aksini yapanlarda  mutlaka  vardır evlenip çocuk sahibi olanlar  zorluklarını  yada  mutluluklarını yaşayanlar  zorda  olsa herkese ve  herşeye  tabiri caizse kafa  tutanlar.
Benim sorum evlenmeyi arka plana atanlara olacak toplumun evlilik planlarınızı yok etmede rolü nedir?
Evliliklerin engelli yada engelsiz biriyle olması bunun zorlukları yada kolaylıkları maddi yetersizlikler vs. bunları düşünmeden sadece toplumu düşünerek sizi ne kadar etkilediğini biran gözlerinizi kapatıp düşünmenizi istesem.
Sizde toplumun yarattığı bir baskı varmı?
Varsa bu baskı neticesinde evliliği bir tarafa bırakmanıza neden oluyor mu?
Toplum evlilik düşüncelerinizden vaz geçmekte hangi sırayı alıyor?
Biliyoruz ki toplumun bir kısmı da olsa engellilerin evli olmasını yadırgayan gözlerle bakıyor. Bu insanların sanki sevmeye yuva kurmaya hakkı yokmuş gibi garip ve çirkin bir tutum sergiliyor. Bu yanlış tutumun bir engelli çift'i nasıl kötü yönde etkilediğini anlatabilmeniz açısından paylaşmış olduğum bu konumuz da bütün rahatsız edici hal ve hareketleri sizlerden dinlemek isteriz.

Benim sorum evlenmeyi arka plana atanlara olacak toplumun evlilik planlarınızı yok etmede rolü nedir?
Evliliklerin engelli yada engelsiz biriyle olması bunun zorlukları yada kolaylıkları maddi yetersizlikler vs. bunları düşünmeden sadece toplumu düşünerek sizi ne kadar etkilediğini biran gözlerinizi kapatıp düşünmenizi istesem.
Sizde toplumun yarattığı bir baskı varmı?
Varsa bu baskı neticesinde evliliği bir tarafa bırakmanıza neden oluyor mu?
Toplum evlilik düşüncelerinizden vaz geçmekte hangi sırayı alıyor?
Biliyoruz ki toplumun bir kısmı da olsa engellilerin evli olmasını yadırgayan gözlerle bakıyor. Bu insanların sanki sevmeye yuva kurmaya hakkı yokmuş gibi garip ve çirkin bir tutum sergiliyor. Bu yanlış tutumun bir engelli çift'i nasıl kötü yönde etkilediğini anlatabilmeniz açısından paylaşmış olduğum bu konumuz da bütün rahatsız edici hal ve hareketleri sizlerden dinlemek isteriz.