yüzde 70 engelli raporum var işe yeni başladım vergi indiriminden yararlanırsam ne zaman yararlanmazsam ne zaman emekli olurum acaba? 1994 yılından meslek liseli olduğum için sigorta girişim var
bende 10 sene önce işe baslarken çalıştığim şirket beni meslekı eğitim merkezine yolladı...Staj işe başlama süreci değildir. Olsa idi benimde daha erken sürecim olurdu. SSK numaraya baktım işe başladığım yıl farklı ancak stajı yıllar önce yapmıştım.
Size de bir öneri gerçekten SSK numaranız varmı? Sorguladınız mı? Var ise itiraz edebilirsiniz staj ile işe başlamak gerçekten işe başlanmış sayılmazsınız.
Halıl bey;viranesinan, cevabı vermiştim. Vergi indirimi alman /almaman emeklilik süresini uzatmaz/kısaltmaz.
benim 2000 çıkışlı çıraklık sıgortam vardı..Vergi indirimi sadece 1 ekim öncesi ssk lı olarak çalışan engelliler için geçerlidir. Vergi indirimi almak emeklilik süresini kısaltmaz. 1 ekim 2008 öncesi ssk çalışmaya başladıysanız ve vergi indirimi almazsanız emekli olamazsınız. Bunu söylemeye çalıştım.