Vergi İndirimi'yle Emeklilik

Arkadaşlar bir konu'da bilginize ihtiyacım var 1999 SSK girişliyim, 2008 yılından beri %62 SÜREKLİi raporum var. SSK'da 5000 prim günüm var, bugün Vergi Dairesine Vergi İndirimi almak için başvurdum, Allah'ın izniyle gelirse Emeklilik için başvuracağım, izlediğim yol'da bi yanlışlık veya sizin tavsiye edeceğiniz başka bir yol var mı.

Teşekkürler şimdiden.
 
İnşallah olumlu sonuçlanır benimde 2019 tarihli sürekli raporum var primim dolmasına 400 gün var vergi indirimi sürekli günü bekliyorum.insallah olumlu sonuclanirsa buradan haber vermek nasip olur banada inşallah
 
Arkadaşlar iyi akşamlar, vergi indirimi başvurum için ankaradaki merkezi aradım "onaylandı 8 ŞUBAT'ta gönderildi" dediler, ama Edevlet'te gözükmüyor, ne olabilir sizce.
 
Geri
Üst