YARGISIZ ARAŞTIRMASIZ TEK CELSEDE VERİLEN İNFAZ???

SLM ANNEM ÖLDÜ ANNEMDEN YILLAR ÖNCE BOŞANMIŞ OLAN babam benim hakkımda hukuk mahkemesine başvurup vasiliğimi almış mahkemede beni çağırmadan kendisine verdi aradan 5 ay süre geçti yeni haberim oldu 2014 YILINDA ist. anadolu 7 ağır mahkemesi beni adli tıpa gönderdi adli tıp bana sağlamdır diye ADLİ TIP HUKUK KURUL raporu verdi hem de 2 kez yani vasiliğimi almaya hakkı yoktur vasilik almak için ya 18 yaş altı yada akıl hastası olman lazım diyor şimdi ne yapabilirim kısacası ARAŞTIRMA YAPMADAN ÇAĞIRMADAN TEK CELSEDE HAKKIMDA YARGISIZ İNFAZ KARARI VERİLDİ
bu konuyu CİMER ADALET BAKANLIĞI NA ŞİKAYET OLARAK YADIM VE BUNLARDA DURUMU CUMHURİYET BAŞSAVCLIĞINA AKTARMIŞ SAVCILIK BAKANLIĞA 4982 YANİ BİLGİ EDİNME KANUN GEREĞİ BANA BİLGİ GÖNDERMESİNE GEREK YOKTUR DİYE BMESAJ ATMIŞ VE MSJIN İÇERİĞİNE EN ÖNEMLİSİDE ( BAŞSAVCININ) MAHKEME HAKKINDA İDDANEME HAZIRLAMA YETKİSİ YOKTUR DEMİŞ?????? TAAMMAAMM BUNU KABUL ETTİM VARSAYIP TMK KANUNU ŞUNU DİYOR KİŞİ BAŞKA KİŞİYİ YAKINI VB VASİ ALTINA ALMASI İÇİN 18 YAŞ ALTI YADA AKIL HASTASI OLMASI LAZIM DİYOR ve HASTANEYE GÖNDERİLİP RAPORLA VASİLİK ALMASI LAZIM DİYOR BENİ GÖNDERMEDİ ARAŞTIRMASI BİLE NE YANİ ŞİMDİ BEN KÜÇÜK OLMADIĞIMA GÖRE BEN AKIL HASTASIMIYIM YANİ ŞİMDİ KÜÇÜK YADA BİR BÜYÜK SUÇ İŞLERSEM CRZA EVİNE GİRMİYCEKMİYİM????? BEN 2014 2015 YILLARINDA ADLİ TIPA GÖNDERİLDİM VE 2 SİNDEDE SAĞLAM RAPORU ALDIM KONUYU YOUTUBE VİDEOSUNA YADA MEDYA KADIN PROGRAMLARINA VB AKTARMAYI SESİMİ DUYURCAM YANİ LÜTFEN BANA SİZDE YARDIM Bİ ÇIKIŞ YOLU GÖSTERİNÇÜNKÜ AMAÇ BAŞKA????? ...

Son düzenleme:
Annemiz için başınız sağolsun; annemize Allah rahmet eylesin...
Söyle olabilir mi? babamızı ikna edip babamızla beraber Tam Teşekküllü Hastaneden Heyet raporu aldırırsanız; durumunuzun ne olduğunu hiç değilse net öğrenmiş olursunuz.

bu arada anne ve baba boşanırsa boşansın sizi bağlamaz: ama anne ve baba birdir. Anne vefat etti ise bakmakla yükümlü kişi baba olur. Vasiliğine alabilir. Önceden boşanmış olması hiç bağlamaz. Çünkü babanız o, sorumluluk ona geçer. Sizi korumak zorundadır. Haklı olarak sorumluluk aldığı için babanıza kızmamalısın.
Vasilik istemek yada istememek bambaşka birşey; dolayısıyla buna emin olmak istiyorsanız babanız ile konuşabilirsiniz. Heyete girebilirsiniz; Hiç değilse heyet raporu ile sosyal haklarınızdan faydalanabilirsiniz. EKPSS den de Kamuda çalışabilirsiniz.

Son düzenleme:
İLK SATIRINIZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN İKNA ETME DEMİŞSİNİZ RAPOR ALDIRMA DEMİŞSİNİZ-------? BENİM RAPORLARIM ÇEŞİTLİ İL ve İLÇELERDEN 17 ADET RAPORUM VAR VE HEPSİDE ADLİTIP ÖRNEĞİ YANİ SAĞLAM RAPORLARIDIR ANNE ÖLÜNCE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ BABADIR DEMİŞSİNİZ BUDA DOĞRU LAKİN 2709 SK TMK KANUNU NA İSTİNADEN VASİLİK ALMAK İÇİN VASİ ALCAK DEĞİL ALINACAK KKİŞİNİN YA 18 YAŞ ALTI YADA AKIL HASTASI OLMASI LAZIMDIR 2709 A BU KARAR GİDERSE 72 AYDA KAZANILIR KAZANDIKTAN SONRADA 6686 SK. İSTİNADEN MADDİ MANEVİ TAZMİNAT ALMA HAKKI VERİLİR BU HAK 180 GÜN İÇERİSİNDE DEVLET TARAFINDAN EN FAZLA 18 TAKSİTE BÖLÜNÜP ÖDENİR... 82 AY YANİ 6 YIL 10 AY SİYASİ NEDENLE LTİPİ E TİPİ VB KLDIM 2 YIL DAHA CEZA HUKUK KURSUNA GİTTİM 5237 53 MAD GEREĞİ YOKSUN BIRAKILMA KARARI SADECE ANAYASA AĞIR CEZA ASLİYE CEZA İSTİNAF İNFAZ MAHKEMELERİ VE 5271 308 309 MD ADALET BAKANLIĞI BU KARARA SAHİPTİR TMK GİBİ DAVA AÇMA KONULARDA VS BU KARARA SAHİP OLMAK İÇİN ve HUKUK MAHKEMESİ DURUŞMA YAPARKEN KİŞİYİ YENİ RAPORU ALDIRMADAN KARAR VERİRSE MÜDAFİYE 5271 231 MAD HAKKI DOĞAR İL İÇİ DIŞI HUKUK BÜROLARINA KONU HAKKINDA PAYLAŞTIM LAKİN BABAM HAKKINDADA ADLİ PARA CEZASI VB VERİLME CEZASI VERİLCEĞİNİ BELİRTTİLER BUNU BİLİYORDUM AMA NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ OLUP ÇIKMAZ BİR 2 LEM DEĞİL 3 LEM YOLDASIYIM ŞUAN CVPINIZI BEKLİYORUM SAĞOLUN AMAÇ AYRI AMAÇ MİRAS AMAÇ PARA ????? ŞİMDİDEN HÜRMETLERİMLE

Son düzenleme:
Geri