YENİ - TOKİ Sosyal Konut Projesi hakkında ne biliyoruz?

leon3453

SMS Activated
Ben, E-Devlet ten başvurmak istiyorum ama sözleşme imzalamak için Toki bürolarına gidip imza atmak gerekiyormuş ama benim gitmem mümkün değil benim yerime anne veya baba gidip imza atabilir mi bilgisi olan var mı?

Engelli çocuğu olan vatandaş Engelli kontenjanından yararlanabirmi
Bunu paylaşmıştı toki
Bilgisi olan var
Bilgisi olan var

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220913-171425_Facebook.jpg
    Screenshot_20220913-171425_Facebook.jpg
    428.4 KB · Görüntüleme: 155
Evde bakim aylığı alan biri toki konutlara başvuru yapıp kura sonucu hak kazandığı ev uzerine olursa evde bakim aylığı kesilir mi

görüşlerinizi bilmiyorum.bu konuda söyleyeceğim şey.( sözüm asla tartışma çıkarmak değil )dini yönünü merak edenlere caiz olmadıgıdır
doğru sözne diyim:
merak ettim. eminevim gibi firmanın vereceği ev sizce caiz midir? (diyanetten alim birine sordum FETVA amaçlı önermişti... Katılım bankası yada eminevim den önerdi..

e devlet üzerin den (engellinin ) toki konut müracatı yapılıyor baş vuru alınınca sms ile iban gelmekte halk bankasından adına bir hesap açilmakta sana iban gelecek sms ile o hesaba 500 tl yatırıyorsunuz konutlar 2 sene içersin de teslim edileceği söylenmekte 2+1 için 2.200 tl ödenecek her 6 ayda bir memur maaşı zammı kadar taksitlere zam eklenecek ödemeler başlandığında sanırım %10 peşin yatırılacak 60/80 bin tl konu hakkında bildiklerim bundan ibarettir

Oysa ayrıcalık var:
Peki siz nasıl bir ayrıcalık istemiştiniz
Neymiş ayrıcalık? Engellinin hadi en yüksek 3.300 bakım parası var bu parayı 20 yıl tokiye bağladık neyle yaşam sürdürecek engelli? Yüzde 10 peşinatıda cabası . He buraya varlıklı engelliler basvursun dıosanız eyvallah.

Bende başvuru yapacağım inşallah, bu sözleşme imzasından kastınız çekilişten ismimiz çıkarsa sonrasında yapılan işlemler mi?

Bende başvuru yapacağım inşallah, bu sözleşme imzasından kastınız çekilişten ismimiz çıkarsa sonrasında yapılan işlemler mi?
evet...
tahminen 6 ay sonra çekiliş yapılacak: yada öyle duyum aldım..
Neymiş ayrıcalık? Engellinin hadi en yüksek 3.300 bakım parası var bu parayı 20 yıl tokiye bağladık neyle yaşam sürdürecek engelli? Yüzde 10 peşinatıda cabası . He buraya varlıklı engelliler basvursun dıosanız eyvallah.
Ayrıcalık şu: 2. sıradan girecekler: ismi çıkmasa bile normal vatandaş gibi 5. sıradan yeniden çekilişe kuraya girecekler...

Her engelli senle aynı durumda değil. Herkesin maddi durumuna karışmıyorum...

evet...
tahminen 6 ay sonra çekiliş yapılacak: yada öyle duyum aldım..

Ayrıcalık şu: 2. sıradan girecekler: ismi çıkmasa bile normal vatandaş gibi 5. sıradan yeniden çekilişe kuraya girecekler...

Her engelli senle aynı durumda değil. Herkesin maddi durumuna karışmıyorum...
katılım sayısından haberın yok galıba

Geri