Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendime 10 tane sevdiğim hayvan seçtim. Bunlar benim Top 10 hayvanlarım. Açıklayayım dostlarım. 3 tanesi sevilmeyen hayvan. 3 tanesi nötr normal hayvan. 3 tanesi sevilen-elit hayvan. 1 tane de yıldız hayvanım var. Bunlar:
Sevilmeyenler: Kokarca, yılan, bir de ahtapot.
Nötr-Normal: Alman K9, kedi, bir de
tavşan.
Sevilen: Kartal, gri kurt, bir de siyah panter.
Yıldız hayvanım: 3 tane hayvan aklıma geldi: Kaplan, aslan, bir de fil. Ama ben yıldız hayvan olarak fili seçtim. Çünkü o hem güçlü, hem de zararsız. O benim yıldız hayvanım. Benim ormanımın yıldızı...
Şimdi Ankara -Kırıkkalede, merkezde, eski bir taşra lokantasında, birtabak kuru fasulye ile bir tabak pirinç pilavı iyi giderdi. Kırıkkalede 1 sene kaldım, üniversite okudum ve bıraktım. Gerçekten güzel yer.
Twitter hesabımı iptal etti, muhtemelen İsrail karşıtı söylemlerde bulunduğum için. Şimdi Instagramda da aynı şeyi yapmaya başladım. Galiba burada da aynısı olabilir. Olsun, düşüncelerimi burada yazarım. Onlar hesaplarımı kapatmakla beni muzaffer ediyorlar, farkında değiller. Çünkü bu sefer hesabı kapatan ben değilim.