Çek Cumhuriyetinde Engellilere Seks Hizmeti

Halil Yılmaz

Admin
Yönetici
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
14,484
Tepkime Puanı
189
Puanları
63
Yaş
50
Biz ülke olarak engellilerin cinsel hayatı varmı yokmu diye tartışırken elin çek'i meselede level atlayıp engellilere seks hizmeti sunmaya başlamış bile. :) Haberin detayı.

mmm.jpg

Çek İçişleri Bakanlığı bir sivil kuruluşun önayak olduğu “seks asistanlığı servisiyle”, engellilere cinsellik konusunda gönüllülerin yardım etmesini sağlamaya çalışıyor.

“Seks herkesin hakkı” adını taşıyan program Çek Maliye Bakanlığı tarafından finanse ediliyor.

Organizasyonun hayata geçirilmesinde görev alan “Riske Girmeden Tadını Çıkar” (Rozkos Bez Rizika ) adını taşıyan bir sivil kuruluş Prag’da düzenlediği bir basın toplantısında bu işin nasıl gerçekleşeceği üzerine ayrıntılı bilgiler verdi.

Sivil kuruluş temsilcisi Lucie Sídová “seks asistanları” adını verdikleri kişilerin gönüllüler arasından seçildiğini söyledi.

Lucie Sídová, başvurda bulunanlar arasından gerçekleştirilen seçimde “seks dünyasında” deneyimli olmaları ve hayatlarında daha önce bedensel engellilerle “yakın ilişki” kurmuş olmaları koşulunun aradığını vurguladı.

“Seks Herkesin Hakkıdır” sosyal programını Çek hükümeti, maliye bakanlığı bünyesinde finanse edecek.

Devlet engelliler için seks hizmeti veren gönüllere saat ücreti olarak yaklaşık 60 Euro ödeyecek. Ancak gönüllülerin program kapsamında “aktif faaliyete” başlamadan önce bir “ahlak yönetmeliğini” imzalamış olmaları gerekiyor. Ayrıca gönüllüler düzenli olarak sağlık kontrollerine gireceklerini de taahhüt ediyorlar.
 

gececi01

Üye
Üye
Katılım
Nis 9, 2012
Mesajlar
492
Tepkime Puanı
75
Puanları
28
hocam en büyük günahın haramın zinanın fuhşiyatın hizmetimi olurmuş :D

bu hizmetin farklı versiyonuna bir peygamber indiriliyor ve bir kavim yok ediliyor üzerleride 4 katmanla kapatılıyor :D (lut kavmi)

diyelimki bu hizmet erkek engelli için aynı olayı bayan engelliyede söyleyebilirmiyiz kaldıki ülkemiz ahlaki değerleri içerisinde bir bayana güzelsiniz dahi denilemiyorken

bu tip gayri ahlaki bir olayı kalkıpta ülkemiz ahlaki değerleri ile kıyaslamakta ayrı bir şecaat olsa gerek açıkcası utandım

yaşam süresi içerisinde herbirimiz farklı olaylar ile imtihan ediliyoruz zengin fakir güzel çirkin zayıf şişman sakat sağlam kör sağır bunların tamamı olmadanda yaratılabilecekken böyle olması tamamen nimetin farkındalığı içindir hakeza diğer uzuvlarda ki eksiklik cinsel yöndende eksiltilerek sınanabiliriz dolayısı ile diğer eksikliklere gösterilen sabır bizden cinsel eksiklik içinde isteniliyor ve bununda sabrının verildiği kanaatindeyim illede bir eksikliği başka bir hata ile izale etmek vukuu şuundan beter olacaktır

cinsel yönden geri kalan sabır etmelidir diye düşünüyorum tabi bu sözlerim iman edenler içindir.
 
Son düzenleme:

yunus bozan

Üye
Üye
Katılım
Şub 28, 2012
Mesajlar
397
Tepkime Puanı
22
Puanları
18
Beni acilen çek Cumhuriyeti ne yerleştirin bu ülkede yaşamak istemiyorum el arabasına binmekten bıktım 🤣
 
Tekerlekli Sandalye
Üst