Mrb cocugum icin gecen yil rapor cikti raporumuz iki seneljk bir senemiz gecti fakat suan evde bakim parasi icin basvuru yapiyoruz cozger raporunda özel koşul gereksinimi vardir yaziyor tanisi da atipik otizm. 2022 yasa kanunundan yararlanabilir diye de bisey yaziyor bizden evraklar istedikler bakim parasi alabilmemiz icin o evraklari tamamladik yrn basvuracagiz fakat bu belirttigim ozellikler evde bakim parasi baglanmasi icin olumlu mu yoksa baglanmama ihtimali varmi yardimci olursaniz cok sevinirim smdiden tskler
Cevapladiginiz icin cok tesekkur ederm sosyal yardımdan geldiler adiniza hesap acilacak ve size bilgi verilecek dendi sonuc ne zaman belli olur ve nerden ogrenebiluriz bunada yanit verirseniz cok sevinirim tesekkurler
Ya ben bu yönetmelik değiştiğinde sosyal hizmetlere gittim arabayı degistirmistik beyan etmek için bana böyle bişey demediler hane gelirine bakıyoruz ve de araba gelir olarak yazılıyor dediler her dakika bişey mi cikiyorYeni çıkan yönetmelikle bir kişi evde sgk ise bakım maası kesiliyormus