Oyun oynayarak kripto para kazanma sitesi *kendim kazandım”

Oğuz91

Üye
Üye
Katılım
Ara 25, 2021
Mesajlar
33
Tepkime Puanı
15
Puanları
8
Merhaba, ben aranızda yeniyim konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, biraz kendimden bahseyim bende %92 ağır bedensel engelliyim kas hastasıyım yaşım 30 gelir kriteri yüzünden maaşım 6 sene önce kesildi ve kendimi bu dünya da fazlalık gibi hissettim hayata dair bir ümidim kalmadı sanki ben bir birey değilmişim gibi hissettim ben asosyal bir bireyim o yüzünden hayatımı daha çok evde geçiriyorum bu yüzden vaktim bol olduğu için bilgisayarım var vaktimi bilgisayar oyunlarıyla geçiriyorum ama artık bu vaktin boşa gittiğini anladım ve maaşım kesildiği için git gide kredi borçlarıyla cebelleşmeye başladık bende internetten gelir getirecek azda olsa damlayacak internetten para kazanma yollarını araştırmaya başladım.

konuyu açma sebebimde bu çok araştırdım ve sonunda buldum tamda istediğim şekilde bir site çıktı karşıma oyun oynayarak ve yatırım gerektirmeyen tabi çabuk gelişmek isteyenler için para yatırımı da mevcut ama benim zaten paraya ihtiyacım olduğundan hiç yatırmadım :) sırf oyun oynayarak kripto para kastırıyor oyun sizlere ben 5 ay önce üye oldum 2018'de açılmış bir site ve daha önce araştırmadığım için öyle pişmanım ki neyse üye olduğum 5 ay sürede 5 kerede çekim yaptım tabi önce bir kripto borsasına üye olmanız gerekli kripto para ile hiç ilgisi olmayan ben hayatımı oyun oynayarak geçiren ben araştırmaya başladım.

hemen bir Türk kripto para borsasına üye oldum sonra bana ait kimlik kaydımı yaptım ve bana ait bir banka hesabını siteye bağladım yoksa güvenlik için başka birinin banka hesabına para çekimi yapamıyorsun yakınında olsa çekim yaptırmıyorlar bu sorunu da yaşadım tabi sırf bunun için internetten yine banka hesabı açtım :) başladım oynamaya ve para kazanmaya, işte bende bu konuyu sizinle paylaşmak için açtım hemde kendime biraz daha ek gelir sağlamak için çünkü benim gibi oyun oynamayı seviyorsanız ve vaktiniz bolsa kendinize ek gelir sağlayabilirsiniz para ihtiyacınız yoksa bile kumbara gibi geleceğiniz için kasabilirsiniz her şey matematikten ibaret sayılardan ibaret site sürekli kendi geliştiriyor 5 ay önce 3 kripto para kasabilirken bu sayı 5e çıktı tabi birini seçiyorsunuz ya da 100 puanınız var gücünüzü bölebiliyorsunuz ama ben gerek duymuyorum 100'ünü de bir kripto paraya kullandım bunu 12 saatte bir değiştirebiliyorsunuz ben şuan 12 saat oyun oynayarak ay da 140-165tl arası kazanıyorum.

en son şuan ihtiyacım olduğu için paramı çekiyorum ama ilerde biriktirmeyi düşünüyorum çünkü ilk başladığım da temmuz ayında bitcoin 340 bin tl iken ilk çekimimi yapmıştım şuan 590bin tl kripto paralar süreli değer kazanıyor o yüzden gelecek için kasmaya başlayacağım ve zamanı gelince çekeceğim çok uzun bir yazı kusura bakmayın benim paylaştığım linkten üye olacak arkadaş olursa onu da yazayım sizde benim gibi kasarsanız misal ay da 120 lira kastınız bu gelirinizin %25'ini site bana bonus olarak veriyor çünkü sizi ben üye yaptığım için benim linkimden üye olursanız bana da katkınız olmuş oluyor size de küçük bir miktar başlangıç ödülü veriyor.

bitcoin olarak 10bin satoshi galiba bu yüzden ister benim linkimden ister normal şekilde üye olabilirsiniz önemli değil ama bu paylaştığım site gerçekten kaliteli ve gelecek vaat ediyor çünkü oyun içi alışveriş için kendi coinleride var ilerde piyasaya çıkma ihtimalide var sizde araştırın bütün sosyal medya ağlarında sayfaları var gönül rahatlığı ile araştırabilirsiniz, yaptığım çekimlerin fotolarını da atacağım güvenilir olduğunu kanıtlamak için evet çok uzun bir yazı oldu tekrar kusura bakmayın site üyelik linkim buradan üye olursanız tabiki daha çok sevinirim :)

Adsız.png
Adsız1.png
Adsız2.png
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Halil Yılmaz

Admin
Yönetici
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
14,484
Tepkime Puanı
189
Puanları
63
Yaş
50
Bol kazançlar dilerim. ama birazcık donanımla, günde 1 saat çalışarak bu paranın 10 katını kazanabilirsin. Çok fazla yöntem var. :)
 

Oğuz91

Üye
Üye
Katılım
Ara 25, 2021
Mesajlar
33
Tepkime Puanı
15
Puanları
8
Bol kazançlar dilerim. ama birazcık donanımla, günde 1 saat çalışarak bu paranın 10 katını kazanabilirsin. Çok fazla yöntem var. :)
Sağol abi, doğrudur ama benim fazla bilgim yok bu konularda benim ki basit yöntem ama keşke dediğin gibi donanımım olsa da çalışarak kazansaydım hiç anlamıyorum :)
 

emir_t1

Üye
Üye
Katılım
Tem 27, 2011
Mesajlar
258
Tepkime Puanı
35
Puanları
28
Yaş
48
Bol kazançlar dilerim. ama birazcık donanımla, günde 1 saat çalışarak bu paranın 10 katını kazanabilirsin. Çok fazla yöntem var. :)
Halil bey, belliki aklınızda bazı yöntemler var.
Bir kaç örnek paylaşırmısınız ve bu çalışma imkanına nasıl ulaşacağımızı yazabilirmisiniz?
Bu konuya bende, çok insanda ilgilidir.
Benim donanımım var ve günde 3 saat çalışabilirim.
Bu konuda bizi biraz daha bilgilendirirseniz mutlu olurum.
Şimdiden tşk. ler.
 
Tekerlekli Sandalye
Üst