gecelerinhakimi16
SMS Activated
Bizim engelli maaşı şuan yatmış hesaba ama 1000 TL yok nasıl iştir anladım
sana çay yok Şakir yarın ptt kartın ile bankamatiğe git bin liranı çek..Yokmu engelli maaşı yatan kimse bizimki yatmış 805 TL doğum tarihi son rakam sıfır fakat 1000 TL lik yardım yatmamış
sana çay yok Şakir yarın ptt kartın ile bankamatiğe git bin liranı çek..
Doğum tarihi 1975 olan bende niz şu an ptt atm sinden 805 tl çekmiş oldum 1000 tl yardım parası yok sayın engelli arkadaş larım
İkametinde 65 yaş maaş alan var ise ona veya başka engelli var ise büyük olana 1000 tl yatıyor.
Evde tek iseler kendilerine yatıyor.
Kısaca her haneye 1000 tl yatıyor.
Hesabında gözükmüyenlerin kartı eskidir.
Postane görevlisine gidin. hem karti yenilesin, hemde 1000 tl yi elinize versin
Bulunduğunuz kaymakamlığı arayın. Kendileri görevli gönderiyor adrese . Gelen şahıs vekalet yetkisi alıyor. Parayı çekip getiriyor. Yerine gör 2 ile 3 gün arası sürer bu islemHocam Allah razı olsun cevap vermissinde dayım alıyor engelli maaşı sağır ve dilsiz yatalak annem vasi atandı o alıyordu maasi ama yıllardır karttan ben çekip veriyorum onlara ilk yıllar içerden çekerken vasi kararı istiyorlardı ve o belge eskidi şuan çünkü yıllardır içerden almıyoruz annemi götürüp vasi kararı yeniletmek haftalar alır zaten yaşlı oda yani alabilme durumu yok gişeden bana da vermezler sanmam yani
1000 TL yardımı alacak hak sahipleri
DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunların arasın neden bakım maaşı alan yok merak ettim
Bulunduğunuz kaymakamlığı arayın. Kendileri görevli gönderiyor adrese . Gelen şahıs vekalet yetkisi alıyor. Parayı çekip getiriyor. Yerine gör 2 ile 3 gün arası sürer bu islem